رئیس دانشگاه کلدونین عمان از دانشگاه عدالت بازدید کرد

کدخبر: 1040581

رئیس و هیات عالی رتبه دانشگاه مهندسی کلدونین عمان به دعوت مدیریت دانشگاه عدالت به ایران آمدند و ضمن بازدید از دانشگاه عدالت با توانمندی‌های این دانشگاه در حوزه علوم اسلامی انسانی آشنا شدند

به گزارش «نسیم» به نقل از روابط عمومی دانشگاه عدالت، هیات عالی رتبه دانشگاه مهندسی کالدونین عمان به دعوت ریاست دانشگاه عدالت به ایران آمدند و ضمن بازدید از دانشگاه عدالت با توانمندی های این دانشگاه در حوزه علوم اسلامی انسانی در رشته هایی از جمله حقوق و مدیریت آشنا شدند.

این هیات شامل دکتر احمد حسن البلوشی ریاست دانشگاه مهندسی کالدونیان عمان، دکتر سالم العریمی عضو هیات رئیسه دانشگاه و نظام الدین احمد معاون دانشگاه بود. طی این سفر در جلساتی که برگزار شد صحبت های اولیه در خصوص ارائه دروس علوم انسانی در دانشگاه کلدونین عمان و اخذ نمایندگی دانشگاه عدالت ایران توسط این دانشگاه مطرح شد که بیشتر رشته های مدیریتی و رشته های مرتبط با گردشگری و توریسم مورد علاقه طرفین قرار گرفت.

بر همین اساس قرار شد در آینده نزدیک مسئولان دانشگاه عدالت نیز از دانشگاه مهندسی کلدونین عمان بازدید کرده و ضمن آشنایی هرچه بهتر با توانمندی ها، زیرساخت ها و امکانات این دانشگاه روند اعطای نمایندگی دانشگاه عدالت به این دانشگاه کشور عمان را نهایی کنند. حجت الاسلام محمد حسین بیاتی رئیس دانشگاه عدالت و دکتر البلوشی رئیس دانشگاه کلدونین عمان همچنین در حاشیه این دیدار با اشاره به حملات تروریستی فرانسه و لبنان از فعالیت های تروریستی که گروه های تکفیری به اسم اسلام انجام می دهند ابراز انزجار کردند و خاطر نشان ساختند مسسلمانان اعم از شیعه و سنی از چنین حرکت هایی در هر نقطه ای از دنیا که صورت گیرند برائت می جویند.

ارسال نظر: