در دیدار نماینده ویژه وزارت خارجه فنلاند؛
ولایتی: دخالت بیگانگان بر بحران های منطقهای می افزاید
رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه هرگونه تصمیم گیری در سوریه و عراق باید توسط خود مردم اتخاذ شود، گفت: دخالت بیگانگان بر بحران منطقه ای خواهد افزود و حتما برای حل این مسائل راه حل نظامی متصور نیست.
به گزارش « نسیم آنلاین »، رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه هرگونه تصمیم گیری در سوریه و عراق باید توسط خود مردم اتخاذ شود، گفت: دخالت بیگانگان بر بحران منطقه ای خواهد افزود و حتما برای حل این مسائل راه حل نظامی متصور نیست.
علی اکبر ولایتی روز سه شنبه در محل مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام با لارش بکستروم نماینده ویژه وزارت امور خارجه فنلاند دیدار و در خصوص موضوعات منطقه ای و همچنین همکاری های دو جانبه بحث و گفت و گو کرد.
وی ضمن ابراز خرسندی از سفر نماینده ویژه وزارت امور خارجه فنلاند به تهران گفت: روابط دو کشور رو به گسترش بوده و رایزنی های دو طرف می تواند نقش مثبتی در حل مسایل بین المللی ایفا کند.
مشاور مقام معظم رهبری در ادامه با اشاره به حضور گروه های تکفیری و تروریستی در منطقه خاورمیانه تصریح کرد: متاسفانه با حمایت برخی کشورهای غربی و همراهی برخی کشورهای منطقه ای شاهد گسترش تروریسم و افراط گرایی در این منطقه حساس هستیم که تنها راه مقابله با آن قطع هرگونه حمایت از کسانی است که در سال های اخیر هرگونه جرم و جنایت را بر علیه ملت مظلوم انجام می دهند وباید با اینگونه پدیده ها مبارزه جدی صورت پذیرد.
رییس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: هرگونه تصمیم و تعیین سرنوشت برای دولت و مردم منطقه در سوریه و عراق و دیگر کشورها ی درگیر با تروریستها باید توسط خود مردم اتخاذ شود.
لارش بکستروم نماینده ویژه وزارت خارجه فنلاند نیز در این دیدار با اشاره به جایگاه و اهمیت ایران گفت:جمهوری اسلامی ایران کشوری با اهمیت و تاثیر گذار در منطقه و عرصه بین المللی است و نقش ایران به ویژه در خاورمیانه بسیار قابل توجه است.
وی در ادامه با اشاره به جایگاه دکتر ولایتی و آشنایی با وضعیت منطقه ای و بین المللی خواستار تبادل نظر در این خصوص گردید.
منبع: ایرنا