در گفتگوی ویژه خبری مطرح شد؛

دبیرکل حزب ندا: نمی‌توانیم به صرف اجرای برجام شاهد تغییرات اساسی در اقتصاد باشیم

کدخبر: 2019903

فراهانی با بیان اینکه انتقاد به برجام تا قبل از امضاء‌ آن خوب بود گفت: رشد و رونق اقتصادی و به ثمر رسیدن طرح‌ها زمان بر است و ما نمی‌توانیم به صرف اینکه برجام اجرایی شده شاهد تغییرات اساسی در اقتصاد کشور باشیم.

به گزارش « نسیم آنلاین »، اجرای برجام پس از 72 روز موضوع برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما بود که در آن کارشناسان نقاط مثبت و منفی آن را بررسی و ارزیابی کردند.

دبیرکل حزب ندای ایرانیان در این برنامه با بیان اینکه برجام با حمایت جدی مردم ایران کشورهای منطقه و دنیا روبرو شد گفت: با آرامشی که در کشور حاکم شد زمینه برای سرمایه گذاری خارجی و برنامه ریزی های جدید فراهم آمد.

مجید فراهانی با اشاره به ورود شرکت ها و صنعتگران خارجی به کشور برای ساخت کارخانجات مختلف و سرمایه گذاری در ایران گفت: اینکه تصور شود بلافاصله پس از برجام فضای اقتصادی کشور دگرگون می شود ساده اندیشی است.

وی تصریح کرد: رشد و رونق اقتصادی و به ثمر رسیدن طرح ها زمان بر است و ما نمی توانیم به صرف اینکه برجام اجرایی شده شاهد تغییرات اساسی در اقتصاد کشور باشیم.

وی یکی از نشانه های موفق بودن امضاء‌ و اجرای برجام را اختلافات کاندیداهای جمهوریخواه و دموکرات در رقابت های انتخابات ریاست جمهوری آمریکا دانست و افزود: اگر برجام مثبت و موفق نبود به هیچ وجه محلی برای اختلاف دو جریان سیاسی در آمریکا در این رقابتها وجود نداشت.

خبرگزاری صدا و سیما نوشت: دبیرکل حزب ندای ایرانیان با اشاره به اینکه زمان مباحث پیش از برجام گذشته است تصریح کرد: با امضاء‌ برجام طرفین تعهداتی دارند که هر کدام در قبال اجرای آنها موظفند و باید پاسخگو باشند.

مجید فراهانی افزود: پس از برجام،‌ دولت آمریکا دیگر امکان بسیج کردن دنیا علیه ایران را ندارد.

وی در پاسخ به سؤالی در خصوص علت تأخیر در بازگشت اموال و دارایی های ایران پس از اجرای برجام و برداشته شدن تحریم ها گفت: وقتی کشوری برای اساس قطعنامه های سازمان ملل تحریم شود اموالش در دیگر کشورها بلوکه می شود و این کشورها پس از رفع تحریم ها برای بازگرداندن یکباره این اموال و دارایی ها مقاومت می کنند و سعی می کنند که آنها را در چند مرحله پس دهند اما در نهایت این پولها به ایران بازخواهد گشت.

وی تصریح کرد: انتقاد به برجام تا قبل از امضاء‌ آن خوب بود اما باید بپذیریم برجام به عنوان یک میثاق ملی و بین المللی امضاء و اجرایی شده است و ما باید به تعهداتمان عمل کنیم.

دبیرکل حزب ندای ایرانیان افزود: همه صاحب نظران و دلسوزان کشور در این شرایط باید در پی توسعه و رونق اقتصادی کشور و حل مشکلات معیشتی مردم باشند.

فراهانی با اشاره به اینکه شرایط بین المللی و منطقه ای و چالشها و درگیریها در اطراف جمهوری اسلامی ایران به اندازه کافی شرایط را برای ایجاد تحریم های بیشتر و درگیریهای احتمالی فراهم کرده است گفت: منتقدان برجام باید بدیلی در برابر آن ارائه کنند که کشور را از تحریم ها،‌ درگیری و جنگ دور کند.

وی افزود: نباید موضوعات غیرمرتبط با برنامه هسته ای از جمله برنامه موشکی و دفاعی کشور را به برجام ربط داد.

فراهانی ربط دادن دیگر برنامه ها و موضوعات به مسئله هسته ای را برنامه و دام برخی طرف ها دانست و گفت: در داخل کشور ما نباید به این دام بیفتیم و در جبهه ایجاد تنش در منطقه قرار بگیریم.

دبیرکل حزب ندای ایرانیان افزود: جای تعجب است که با گذشت این همه زمان از امضاء‌ و اجرای برجام همچنان مخالفت هایی با آن در کشور وجود دارد.

فراهانی تصریح کرد: باید در پی ایجاد امید و آرامش در جامعه و کشور باشیم و ارائه عملکرد ناقص و ایجاد یأس و ناامیدی در مردم کمی به کشور نمی کند.

ارسال نظر: