در راستای پاسخ به شور و نشاط مردم استان سمنان

مسیر استقبال از رئیس‌جمهور در سفر به سمنان تغییر یافت

کدخبر: 2024094

استاندار سمنان از تغییر مسیر استقبال از رئیس‌جمهوری در سفر به سمنان در راستای پاسخ به شور و نشاط مردم استان سمنان خبر داد.

به گزارش « نسیم آنلاین »، محمدرضا خباز در گفتگو با فارس در سمنان اظهار داشت: بر اساس تصمیم جدید گرفته شده، مراسم استقبال از رئیس‌جمهوری در سفر به سمنان از ساعت 10 صبح روز سه‌شنبه، سی و یکم فروردین‌ماه از میدان امام خمینی (ره) به سمت میدان سعدی سمنان برگزار می‌شود.

وی تصریح کرد: حسن روحانی در ادامه با حضور گسترده و باشکوه مردم استان سمنان در استادیوم تختی سمنان سخنرانی خواهد کرد.

استاندار سمنان با بیان اینکه این تصمیم در راستای پاسخ به شور و نشاط مردم استان سمنان در استقبال از رئیس‌جمهوری و خدمات‌رسانی بهتر به شهروندان و استقبال باشکوه‌تر از رئیس دولت تدبیر و امید گرفته شده است، گفت: مردم استان استقبالی به‌یادماندنی از روحانی خواهند داشت.

به گزارش فارس؛ پیش‌تر اعلام شده بود که مراسم استقبال از رئیس‌جمهوری در سفر به سمنان از میدان مشاهیر به سمت میدان سعدی و سپس ورزشگاه تختی سمنان برگزار خواهد شد.

ارسال نظر: