عارف در جمع خبرنگاران:
حتماً کاندیدای ریاست مجلس دهم میشوم/ برای مذاکره با لاریجانی اعلام آمادگی کردهایم
منتخب مردم تهران در مورد مذاکره با لاریجانی برای ریاست مجلس دهم، گفت: ما از قبل برای مذاکره اعلام آمادگی کرده بودیم و علاقمندیم مدیریت مجلس را به صورت تعاملی جلو ببریم و از این رو منتظر نظر دوستان هستیم.
به گزارش « نسیم آنلاین »، فارس نوشت»: محمدرضا عارف منتخب مردم تهران در مجلس شورای اسلامی عصر امروز (پنجشنبه) در حاشیه همایش هماندیشی ستادهای استانی شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان در مرکز همایشهای بینالمللی نیایش در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه آیا برای ریاست مجلس نامزد میشوید، گفت: حتماً برای ریاست مجلس دهم کاندیدا میشوم.
عارف افزود: من نمیدانم که برای ریاست مجلس چگونه باید اعلام کنیم که کاندیدای نامزد ریاست مجلس هستم، اما در عین حال حتماً کاندیدا میشوم و در فضای رفاقت و دوستی به رقابت خواهیم پرداخت.
وی در مورد مذاکره با لاریجانی برای ریاست مجلس دهم، گفت: ما از قبل برای مذاکره اعلام آمادگی کرده بودیم و علاقمندیم مدیریت مجلس را به صورت تعاملی جلو ببریم و از این رو منتظر نظر دوستان هستیم.