واکنش ظریف به سند ادعایی A.P درباره برنامه هسته‌ای ایران

کدخبر: 2048289

وزیر خارجه گفت: همه رسانه‌های دنیا، تمام سند را ندیدند تا از افتخاری که تیم مذاکره کننده و صنعت ما ایجاد کردند، باخبر باشند ولی با این وجود همه رسانه‌ها می‌گویند ایران بعد از ۱۰ سال به سرعت به سمت غنی‌سازی صنعتی می‌رود؛ وقتی تمام این سند منتشر شد، مشخص می‌شود ما ظرف ۱۵ سال به کجا خواهیم رسید.

به گزارش « نسیم آنلاین »، فارس نوشت: محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه در حاشیه کنگره پرسش مهر 16 که امروز صبح برگزاری شد، با حضور در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سال خبرنگار فارس درباره گزارش اخیر دبیرکل سازمان ملل گفت: این گزارش بر اساس اطلاعات ناقص و بی خبری ایشان (بان کی مون) از دوران مذاکرات تدوین شده و ما قبلا هم گفتیم که سازمان ملل نقشی در تدوین برجام نداشته و لذا همانطور که مشاهده شد، کاری کردن که منفعتی برای برجام ندارد.

وی درخصوص اتهامات وارد شده به ایران در این گزارش بویژه ارسال سلاح به عراق، تصریح کرد: ما در بیانیه ای که همزمان با قطعنامه 2231 صادر کردیم گفتیم که به اقدامات خود در مقابله با تروریسم ادامه می دهیم و این سیاست ماست و ارتباطی با برجام ندارد.

ظریف همچنین در واکنش به خبری در یکی از خبرگزاری های امریکایی (A.P) درخصوص وجود سند محرمانه درمورد برنامه هسته ای ایران تاکید کرد: همه رسانه های دنیا، تمام سند را ندیدند تا از افتخاری که دوستان مذاکره کننده و صنعت ما ایجاد کردند، باخبر باشند ولی با این وجود همه رسانه ها می گویند ایران بعد از 10 سال به سرعت به سمت غنی سازی صنعتی خواهد رفت..

وی ادامه داد: ان شاءالله وقتی تمام این سند منتشر شد، مشخص می شود ما ظرف 15 سال به کجا خواهیم رسید.

ارسال نظر: