اخبار آرشیوی
بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی با انتشار بیانیهای در خصوص مسائل اخیر پیرامون وزارت اطلاعات، تأکید کرد: وزارت اطلاعات هرگز نبایستی در اختیار جریانات سیاسی قرار گیرد و یا با دلایل مختلف تضعیف گردد
در این بیانیه آمده است: ما دانشجویان ولایتمدار اعلام میداریم که ملاک ما برای تشخیص خادمان واقعی نظام و انقلاب اسلامی در هر پست و مقامی تبعیت از رهبر عزیز و عظیم الشأنمان است.
به گزارش «نسیم» این بیانیه میافزاید: در سال های اخیر اقدامات وزارت اطلاعات تحت مسئولیت ایشان خنثی کننده توطئه های دشمنان بوده ، حوادث گوناگونی را از مسیر پیشرفت و تعالی کشور برطرف نموده و در جهت استحکام نظام جمهوری اسلامی اقدام نموده است. دستگیری و اعدام عبدالمالک ریگی،اقدامات موثر در فتنه 88، نفوذ در سیستم اطلاعاتی دشمن و دستگیری عوامل ترور شهید علی محمدی همه از اقدامات و تلاش های موثر ایشان در وزرات اطلاعات می باشد.در پی انتشار خبر استعفای ایشان،رهبر معظم انقلاب مخالفت خویش را ابراز داشتند و خواستار تداوم خدمتگذاری ایشان در این نهاد مقدس شدند.