اخبار آرشیوی

کدخبر: 217684

مسئول روابط عمومی و انتشارات سپاه پاسداران در تذکری خطاب به رسانه‌های ارتباط جمعی از آنان خواست تا عناوین سازمانی فرماندهان و مسئولین سپاه و بسیج را به درستی مورد استفاده قرار دهند

سردار رمضان شریف در خصوص علت استفاده از عناوین متفاوت برای جایگاه حقوقی فرماندهان و مسئولین سپاه توسط رسانه‌‌ها گفت: عناوین سازمانی و حقوقی فرماندهان و مسئولین سپاه بر اساس ابلاغیه‌های موجود کاملاً مشخص است و این کار رسانه‌ها به گونه‌ای سهوی صورت میپذیرد.
به گزارش «نسیم» به نقل از روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مسئول روابط عمومی و انتشارات سپاه افزود: بعنوان نمونه برخی از رسانه‌ها عناوینی چون نماینده مقام معظم رهبری در سپاه، فرمانده نیروی هوایی و یا فرمانده کل بسیج را در تنظیم اخبار و گزارشات مربوط به این افراد مورد استفاده قرار میدهند در حالی که عناوین دقیق سازمانی مربوط به مسئولین مذکور نماینده ولی فقیه در سپاه، فرمانده نیروی هوافضای سپاه و رئیس سازمان بسیج مستضعفین است. مسئول روابط عمومی و انتشارات سپاه بکارگیری عنوان نماینده ولی فقیه برای مسئولین نمایندگی ولی فقیه در نیروها و سپاه استانی را نیز اشتباه قلمداد کرد و بکارگیری عنوان مسئول نمایندگی ولی فقیه برای آنان را صحیح دانست. سردار شریف با تقدیر از تعامل و ارتباط مستمر و مفید رسانه‌ها با روابط عمومی کل سپاه و نیز روابط عمومی نیروها و رده‌های استانی و تلاش آنها در انتشار به موقع اخبار مربوط به سپاه و بسیج تاکید کرد: انتظار است رسانه‌های محترم از بکارگیری عناوین ناقص و ناصحیح مربوط به رده‌ها و نیز فرماندهان سپاه پرهیز و در چارچوب فصل دوم آئین نامه‌ انتشار اخبار نیروهای مسلح به انتشار اخبار و گزارشات مربوط به این نهاد بپردازند.
ارسال نظر: