اخبار آرشیوی

کدخبر: 220439

مصطفی پورمحمدی ضمن انتقاد شدید از برخورد با دانشجویانی که روز گذشته در ورزشگاه آزادی علیه آل‌سعود شعار می‌دادند، تأکید کرد:‌ ضرب‌ و شتم‌کنندگان دانشجویان قابل پیگرد هستند

رئیس سازمان بازرسی کل کشور افزود: حادثه‌ای که در ورزشگاه آزادی برای دانشجویان روز سه‌شنبه پیش آمد با هیچ توجیهی قابل قبول نیست.
وی در ادامه گفت: این دانشجویان به خاطر آرمان‌های اسلام و انقلاب در ورزشگاه آزادی حضور پیدا کردند و شعار داده‌اند و این اقدام آنان قابل تقدیر است و کسانی که با این دانشجویان برخورد کرده‌اند باید پیگیری و با آنان برخورد شود. رئیس سازمان بازرسی کل کشور اظهار داشت: دانشجویی که در ورزشگاه آزادی حضور پیدا می‌کند و در حمایت از مسلمانان کشورهای دیگر شعار می‌دهد قابل تقدیر است اما کسانی که با این دانشجویان برخورد کرده‌اند قابل شکایت و تعقیب هستند. آیا حال که بیداری اسلامی در کشورها رخ داده است، باید جوانان خود را مورد ضرب و شتم قرار دهیم؟
ارسال نظر: