اخبار آرشیوی

کدخبر: 236225

بسیج‌دانشجویی دانشگاه امام‌صادق(ع) نسبت به برخی اخبار منتشر شده در خصوص مراسم رونمایی از کتاب رضا گلپور تحت عنوان "کابوس در بیداری" که چندی پیش در این دانشگاه برگزار شد و با حاشیه‌هایی همراه بود، واکنش نشان داد

به گزارش «نسیم»، در بخشی از این بیانیه آمده است: مجموعه دانشگاه امام صادق(ع) و تمامی تشکل‌ها و نهادهای داخل آن کل منسجمی است که به دنبال تحقق ارزش‌های انقلاب اسلامی و فرامین امام راحل(ره) بوده، هست و خواهد بود.
به گزارش «نسیم»، متن اطلاعیه بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع) به شرح ذیل است: بسم الله الرحمن الرحیم إِنَّ الَّذِینَ یُحِبُّونَ أَن تَشِیعَ الْفَاحِشَةُ فِی الَّذِینَ آمَنُوا لَهُمْ عَذَابٌ أَلِیمٌ فِی الدُّنْیَا وَالْآخِرَةِ وَاللَّهُ یَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ ( سوره مبارکه نور/4) کسانى که دوست دارند زشتکارى در حق مؤمنان شایع شود، براى آنها در دنیا و آخرت عذابى پردرد خواهد بود، و خدا مى‏داند و شما نمى‌دانید. هفته گذشته بسیج دانشجویی درصدد بر آمد تا نسبت به برگزاری مراسم رونمایی کتاب "کابوس در بیداری " اثر جدید رضا گلپور، اقدام نماید. با توجه به موضوع کتاب که پیرامون موضوع انرژی هسته‌ای امریکا، مسئله نومک و بیش از 3500 قربانی آمریکایی تشعشعات رادیواکتیو صهیونیست‌های جنایتکار در پنسیلوانیا بود و نیز با در نظر گرفتن میهمانان ارجمند برنامه و نوع علمی اثر، تلاش شد تا نسبت به هماهنگی‌های داخلی برگزاری آن مراسم، اقدام شود. انعکاس اخبار مراسم رونمایی کتاب در برخی سایت‌ها و اقدامات خلاف اخلاق و دور از شأن و نیز جایگاه دانشگاه امام صادق علیه‌السلام موجب گردید تا نکاتی را گوش زد بنمائیم. 1. مجموعه دانشگاه امام صادق علیه السلام و تمامی تشکل‌ها و نهادهای داخل آن کل منسجمی است که به دنبال تحقق ارزش‌های انقلاب اسلامی و فرامین امام راحل (ره) بوده، هست و خواهد بود. حفظ وحدت داخلی با وجود اختلاف سلایق و آراء تأکیدی است که مکررا بر آن اصرار می‌ورزیم و از این اصل کوتاه نخواهیم آمد. 2. مسئولین دانشگاه از بهترین خدمتگزارن نظام اسلامی هستند و تهمت‌های ناروایی چون "فراماسونر "، "هم صدا با آمریکا "، "صهیونیست!! " و... به این عزیزان، به شدت از سوی بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق علیه السلام محکوم می‌گردد. به دور از اخلاق و فرامین و تعلیمات اسلامی و خارج از مدار تقوا و فرامین امام خامنه‌ای مدظله العالی است که به بدون دلیل و مدرک و به صرف یک ناهماهنگی داخلی بخواهیم بر منبر سخن نشسته و هر آنچه می‌پنداریم، بافته و در فضای رسانه‌ای کشور منتشر نمائیم. بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق علیه السلام مطابق با فرامین رهبر معظم انقلاب امام خامنه‌ای مد ظله العالی ضمن اعلام استقلال در رأی و نظر، خروج از دایره تقوا و ارزش‌های اسلامی را از سوی هر گروه و رسانه‌ای محکوم و مطرود می‌داند.
ارسال نظر: