مدیرکل بهزیستی استان اردبیل: همسران معتادان به مراکز فنی و حرفه‌ای معرفی می‌شوند

کدخبر: 900032

احمدیان گفت: نگاه مسئولان استانی به پدیده اعتیاد نگاه پیشگیرانه است/ آموزش خانواده به منظور تربیت مناسب نسل آسیب‌پذیر یک ضرورت است

به گزارش خبرنگار «نسیم»، رویا احمدیان در همایش روز جهانی مبارزه با مواد مخدر گفت: در این طرح همسران معتادان به مراکز فنی و حرفه‌ای معرفی و مهارت‌ها به صورت رایگان به آنها ارائه می‌شود.

احمدیان گفت: حمایت خانواده‌ها از فرد معتاد ضروری است به طوری که افراد بهبود یافته توان فیزیکی بالا نداشته و لازم است در تأمین معاش خانواده همسران خود را حمایت کنند. باید زمینه ای فراهم شود تا آمار برگشت مجدد فرد به اعتیاد به صفر برسد. آموزش خانواده به منظور تربیت مناسب نسل آسیب پذیر یک ضرورت است.

وی با بیان اینکه امروز نگاه حمایتی جامعه از قشر آسیب دیده در حد مقبول نیست، افزود: به عنوان مثال شهروندان از اجاره منزل خود به یک معلول یا زن سرپرست خانوار خودداری می کنند. اگر فرد آسیب دیده از تمامی جوانب حمایت شود امکان برگشت وی به سمت آسیب کاهش خواهد یافت.

طاهر شریفی، معاون سیاسی استاندار اردبیل نیز در این مراسم گفت: نقش خانواده ها در درمان و حمایت فرد معتاد کلیدی است و بخش مهمی از برنامه ها باید در جهت مهارت آموزی خانواده ها متمایل شود.

در این مراسم همچنین معاون سیاسی امنیتی استانداری اردبیل نقش فرد در اعتیاد را 51 درصد و نقش جامعه را 49 درصد اعلام کرد و افزود: این درصد بر اساس پژوهش های علمی است. البته رقم تاثیر گذاری جامعه در جوامع مختلف متفاوت است.

ارسال نظر: