آیت‌الله جنتی: برخی تلاش میکنند محاکمه یکی ازسران فتنه که پرونده بزرگی دارد را مدام عقب بیاندازند

کدخبر: 904921

امام جمعه موقت تهران: در شرایط جدید متاسفانه چراغ سبز به فتنه گران نشان داده شد و با کلمه اعتدال برخی عناصر مطرود فتنه‌گر زندان رفته راهشان باز و امیدوار شدند که بتوانند پست‌های کشور از جمله دانشگاه‌ها را اشغال کنند‬

به گزارش خبرنگار «نسیم» مهمترین محورهای سخنان آیت الله جنتی در خطبه های این هفته نماز جمعه تهران به شرح زیر است:

باید یک ستاد مقتدر با اختیارات وامکانات کامل بوجود بیاید و برای مساله حجاب چاره جویی کند. من مسئولین اجرایی رامقصر میدانم و آن را اعلام میکنم؛ همه مساله خیابان نیست.

تلاش برای بازگردان موثران فتنه 88 که توسط مراجع ذی صلاح اخراج شدند یا برای فرار از محاکمه استعفا دادند و ادامه سرپرستی افرادی که برای ریاست به شورای انقلاب فرهنگی معرفی شدند و شورا آنها را رد کرده است ، دهنکجی به شورای عالی انقلاب فرهنگی و مجلس است.

برخی تلاش میکنند محاکمه یکی ازسران فتنه که پرونده خیلی بزرگی دارد رامدام عقب بیاندازند.فشارها داردمانع اجرای عدالت میشود.امیدواریم بعدمدتها عدالت قضایی درمورد این فردهم اجراشود.

عده ای فکر میکنند اعتدال یعنی اینکه با دشمن یا عناصرش برخورد نکنیم.چرا این بچه هایی که در طول 8 سال دفاع مقدس اینقدر کشته دادند باید کنار زده شوند و عده ای دیگر بیایند؟

شورای نگهبان ویژگی قاطعیت و عدم نفوذ پذیری خود را از ابتدا تا کنون حفظ کرده.خودمان هم میدانیم جاهایی اشتباه هایی کرده ایم که البته دربسیاری هم رفته ایم و سعی در جبران داشته ایم.

متاسفانه چراغ سبز به فتنه گران نشان داده شد و با کلمه اعتدال،برخی عناصرمطرود فتنه گر زندان رفته راهشان بازشده و امیدوارشدند بتوانند پستهای کشور ازجمله دانشگاه ها را اشغال کنند.

فلسطین در آتش می سوزد، مجامع جهانی خفه شدند و هیچ صدایی از آنها در برابر کشتار کودکان بیگناه درنمی آید.پیشرفت های خوبی در عراق ایجاد شده و نشانه های پیروزی بیشتر می شود.

ارسال نظر: