فرماندار لامرد: بروز اختلافات میان اعضای شورای شهر لامرد به صلاح نیست

کدخبر: 911107

صفری در گفتگو با «نسیم» افزود: در موضوع اختلافات به وجود آمده میان اعضای شورای اسلامی شهر لامرد ورود پیدا کرده‌ایم/ اعضای شورای شهر وحدت خود را حفظ کنند/ نباید در عمران و آبادانی شهر عقب بمانیم

محمود صفری در ادامه این گفتگو با بیان اینکه می‌توان رشته این اختلافات را کمتر و یا کامل برطرف کرد، متذکر شد: این اختلافات را تایید نمی‌کنیم چراکه به صلاح شهر نیست و مردم توقع خدمت دارند و ما در موضوع اختلافات به وجود آمده میان اعضای شورای اسلامی شهر لامرد ورود پیدا کرده‌ایم اما در حال حاضر از آن نتیجه نهایی نگرفته‌ایم که به یک وحدت رویه خاص برسیم .

فرماندار لامرد اضافه کرد: شورای اسلامی یک نهاد مردمی است و انتخاب شهردار بر عهده شورا است و می‌طلبد معتمدین و مسئولان در این قضیه اختلافات شورای اسلامی شهر لامرد ورود پیدا کنند. با توجه به اینکه کمتر از یک سال از عمر شورای اسلامی شهر لامرد در دوره چهارم می‌گذرد زیبنده نیست این اختلافات به وجود آید و هیچ‌کس در ایجاد اختلافات تاکنون سوده نبرده است .

وی گفت: باید مانند گذشته از همان ابتدا که عمران و آبادانی شهر لامرد با برادری و وحدت دنبال کرده‌ایم امروز نیز همان‌گونه تلاش کنیم و این اختلافات به حداقل برسد چرا که این اختلافات به نفع شهر ما نیست .

ارسال نظر: