نخستین کنگره بین‌المللی "چشم پزشکی رضوی" در مشهد برگزار می‌شود

کدخبر: 919276

این کنگره با موضوع "بررسی چالش‌های جراحی کاتاراکت و رفراکتیو" ششم تا هشتم شهریور در بیمارستان رضوی برگزار می‌شود/ در این کنگره میهمانان برجسته‌ای همچون رئیس انجمن بین‌المللی جراحی رفراکتیو حضور می‌یابند

به گزارش «نسیم» به نقل از روابط عمومی آستان قدس رضوی، در این کنگره سه‌روزه جمعی از برجسته‌ترین متخصصان و صاحب نظران داخلی و خارجی در زمینه جراحی پزشکی از جمله دکتر اگاروال، رئیس انجمن بین‌المللی جراحی رفراکتیو( ISRS ) و میهمانانی از امریکا و اروپا حضور دارند.

انجام جراحی زنده همزمان با کنگره و انجام تکنیک‌های خاص جراحی کاتاراکت توسط دکتر اگاروال و پیوند لایه‌ای قرنیه توسط دکتر مک کی از امتیازات این کنگره در بیمارستان رضوی است که می‌تواند به جراحان ایرانی در کسب تجربه و مهارت‌های لازم کمک کند. در این کنگره آخرین یافته‌های علم پزشکی در خصوص جراحی آب مروارید و عمل لیزیک چشم به بررسی و تبادل نظر گذاشته می‌شود. در حاشیه این کنگره نمایشگاهی از تجهیزات پزشکی در زمینه ابزارهای تشخیصی و جراحی چشم برپا می‌شود.

ارسال نظر: