موسوی لارگانی: دولت زمین‌های کشاورزان اصفهانی که در معرض خشکسالی هستند را خریداری کند

کدخبر: 920627

نماینده مردم فلاورجان در مجلس افزود: خشکسالی زمین‌های کشاورزی اصفهان را نابود کرده و وزیر نیرو باید این مشکل را با دقت بررسی کند/ کشاورزان نیازمند دریافت خسارات مالی هستند

به گزارش خبرنگار «نسیم» ناصر موسوی لارگانی، نماینده مردم فلاورجان در نطق میان دستور خود با اشاره به خشکسالی موجود در استان اصفهان اظهار داشت: خشکسالی طولانی در فلات مرکزی کشور بویژه زمین‌های کشاورزی اصفهان را نابود کرده و لازم است که وزیر نیرو این مشکل را با دقت بررسی کند چراکه کشاورزان ما نیازمند این هستند که اندکی خسارات مالی به آنها پرداخت شود.

وی در ادامه خطاب به وزیر نیرو گفت: آقای وزیر نیرو شما انگار هدفتان این است که نام خود را در طومار قاتلین زاینده روز ثبت کنید؛ اگر هدفتان نابودی کشاورزی در اصفهان است بیایید برنامه‌ریزی کنید و این زمین‌ها را از آنها خریداری کنید.

موسوی لارگانی همچنین خطاب به لاریجانی در خصوص لغو مصوبه دولت در ارتباط با قانون تقسیمات کشوری تاکید کرد: آقای لاریجانی! 160 نفر از نمایندگان به شما نامه نوشتند که مصوبه دولت در مورد تقسیمات کشور که توسط وزارت کشور ابلاغ شده بود را باطل کنید.

ارسال نظر: