نماینده هرسین در مجلس: مشکل خودروسازی استان کرمانشاه به زودی حل میشود
احمدی افزود: سازمان تامین اجتماعی متعهد شده است که این پروژه را فعال کند یا در کمترین زمان سهام خود را به ایران خودرو واگذار کند/ پروژه اکنون در مرحله رفع موانع و آغاز عملیات اجرایی است
حجتالاسلام وحید احمدی، نماینده مردم کنگاور، صحنه و هرسین در مجلس در گفتگو با «نسیم» درباره وضعیت اجرای پروژه ایران خودرو در استان کرمانشاه عنوان کرد: ایران خودرو سهامدار 49 درصد و تامین اجتماعی سهامدار 51 درصد این پروژه هستند. تغییر مدیریتها در سازمان تامین اجتماعی و تصمیم بر عدم ورود به بخش صنعت از سوی این سازمان، باعث ایجاد مشکلاتی در روند اجرای پروژه شد؛ طوری که انگیزه جدی برای ادامه کار وجود نداشت.
وی افزود: اخیرا تلاشهای خوبی توسط مسئولین استان، نمایندگان مجلس و ایران خودرو صورت گرفته و به نظر میرسد، متولیان حداقل برای انجام کار در سال اول جدی هستند و پروژه اکنون در مرحله رفع موانع و آغاز عملیات اجرایی است. سازمان تامین اجتماعی متعهد شده است که این پروژه را فعال کند یا در کمترین زمان سهام خود را به ایران خودرو واگذار کند. این پروژه مصوبه سفر مقام معظم رهبری است و مردم منتظر اتمام و نتیجه آن هستند.