مدیرعامل شرکت توسعه منابع آب و نیروی کشور: ارتفاع سد 'داریان' ۵۰ متر کاهش یافت

کدخبر: 926145

رضازاده افزود: این شرکت برای احترام به عقاید دینی مردم و حفظ آثار تاریخی منطقه به ویژه امام‌زاده عبیدالله(کوسه هجیج) ارتفاع سد داریان شهرستان پاوه را از ۲۳۰ به ۱۸۰ متر کاهش داد

به گزارش خبرنگار «نسیم»، سید محمدرضا رضازاده با بیان اینکه مجوزهای قانونی سد داریان اخذ شده است، در جمع خبرنگاران عنوان کرد: طرح سد و نیروگاه داریان همانند سایر طرح‌های توسعه‌ای کشور برای آغاز به کار نیاز به اخذ مجوزهای قانونی از میراث فرهنگی و محیط زیست داشت که شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران مجوزهای مورد نیاز برای ساخت آن را اخذ کرد.

وی تصریح کرد: از طرفی این شرکت با توجه به اهمیت حفظ میراث فرهنگی، محیط زیست و توسعه صنعت گردشگری در محدوده روستای هجیج محل احداث سد داریان و ملاحظات فنی و زیست محیطی و به منظور حفظ زیارتگاه منطقه، امام‌زاده عبیدالله، حجم مخزن سد را که در مطالعات اولیه یک میلیارد مترمکعب پیش‌بینی شده بود، 330 میلیون متر مکعب کاهش داد و ارتفاع سد را هم از 230 متر به 180 متر رساند. گفتنی است، این امام‌زاده در 20 کیلومتری غرب شهر پاوه در روستای هجیج قرار دارد. مردم منطقه به امامزاده سلطان عبیدالله و سیّد عبیدالله نیز می‏‌گویند.

ارسال نظر: