حسین محمد قاسم: با سید حسن نصرالله تاریخ شکست‌های صهیونیست‌ها آغاز شده است

کدخبر: 926266

"رئیس شورای علمای فلسطین "در همایش "علمای اسلام در حمایت از مقاومت فلسطین" گفت: با سنت و کتاب و مسلک اهل بیت نبوت و اصحاب پیامبر می‌توانیم همه اختلافات را هر قدر هم که بزرگ باشد، حل کنیم

مهمترین محورهای سخنان در این همایش به شرح زیر است:

اولین بار است که موشک ها این طور اسراییل را غافل گیر کرده است.

بعضی خانواده های غزه نیمی یا بیشتری از آن ها شهید شده اند.

شیخ نعیم قاسم بدون شک در این مکتب شریف که تولد آن را می دانید و با سید حسن نصرالله تاریخ شکست های صهیونیست ها آغاز شده است. از سال 2006 این مکتب را حزب الله بنا نهاد و این پیروزی با حمایت هایی که جمهوری اسلامی ایران از ملت ما دارند به این جا رسانیده است.

مردم برای آزادی باید هزنه هایی را بپردازند که ما آن را خواهیم پرداخت.

درست است که دشمن صهیونیستی تفوق زیادی بر ما دارد اما توجه خداوند به ما و توکل ما به او می تواند معجزه آسا باشد. بدون شک ما می توانیم از طریق وحدت فلسطینی ملت مان را دور هم جمع کنیم. در طول مبارزه با دشمن امپریالیستی با تجربه ای که به دست آورده ایم می دانیم این ها می توانند از همه تفاوت های ما برای اختلاف افکنی و فتنه انگیزی استفاده کند.

معارف و آموزه های ما می گویید ما مجاز نیستیم که حتی یک لحظه فراموش کنیم که باید خود را برای جنگ های آینده آماده کنیم.

اگر صهیونیست ها شروط دارند ما نیز داریم ما ده ها شهید و اسیر داریم و اسرای زیادی در زندان های صهیونیست ها داریم و فهمیدیم که صهیونیست ها در برابر وحدت ما خاضع می شوند.

پیامبر مسجد الاقصی را قبله اول مسلمانان معرفی کرد بنابراین ما نمی توانیم مسجد الاقصی را فراموش کنیم در حالی که تا به امروز حملات به آن ادامه دارد و اخیراً نیز به آن حمله داشته اند و قصد دارند آن را تخریب و به جای آن هیکل سلیمان را بسازند.

بن گورین گفت اسراییل بدون قدس نمی شود و قدس بدون هیکل سلیمان نمی شود. همه ما در صحنه جهاد هستیم و مسئولیت همه ما و شما علما زیاد است.

توطئه در فلسطین خلاصه نمی شود و حقیقت امر این است که اکنون اسلام مورد هدف است و مبلغین دارند ریشه های اسلام را می زنند ولی خداوند گفته است که وحی را ما نازل کردیم و حافظ آن هستیم.

ارسال نظر: