رئیس انجمن موسیقی کرمانشاه: جشنواره موسیقی مقاومت امروز در استان آغاز می‌شود

کدخبر: 932833

نصرالله‌پور افزود: این جشنواره روزهای ششم و هفتم مهرماه با رقابت شش گروه در تالار انتظار کرمانشاه برگزار می‌شود/ قیمت بلیط‌های جشنواره با قیمت ۱۵ تا ۲۵ هزار تومان به صورت اینترنتی به فروش می‌رسد

علی‌اصغر نصرالله‌پور، رئیس انجمن موسیقی استان کرمانشاه در گفتگو با «نسیم»، عنوان کرد: در روز اول این جشنواره گروه "اوج" به سرپرستی خلیل چاله چاله، گروه "آوای کرمانشاه" به سرپرستی ابراهیم احمدی و گروه "ارغوان" به سرپرستی جواد ساجدی اجرا دارند و در روز دوم هم گروه "اورنگ" به سرپرستی کورش یزدانی‌پور، گروه "صحنه" به سرپرستی رامتین کاکاوند و گروه "آراد" به سرپرستی ارسلان پورشکری با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.

نصرالله‌پور ادامه داد: در بخش جنبی جشنواره نیز گروه " آوا" به سرپرستی علی احمدی و خوانندگی حسین صفامنش که سال گذشته در جشنواره مقاومت مقاومت و حوزه دفاع مقدس مقام اول را در جشنواره کشوری کسب کرد، دو ساعت اجرا دارند اما در بخش رقابتی حضور ندارند. بلیط این کنسرت به بین 30 تا 60 هزار تومان به فروش می‌رسد. همه بلیط‌های جشنواره در سایت ایران کنسرت و به صورت اینترنتی فروخته می‌شود که برای دانشجویان رشته هنر نیم‌بها است.

ارسال نظر: