سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه: بیماری قلبی اولین عامل مرگ و میر در کشور است

کدخبر: 933301

کریم افزود: کلینیک‌های ترک سیگار با هدف پیشگیری از بیماری قلبی، در مناطق مختلف استان ایجاد می‌شود/ احداث یک شهرک سلامت هم با محوریت الگوی تغذیه سالم در دستور کار است

به گزارش خبرنگار «نسیم»، حسین کریم، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه در مراسم روز جهانی قلب که با شعار "روز بدون خودرو در کرمانشاه" برگزار شد، با تاکید بر اهمیت بسیج مردمی در استان برای حذف سیگار، بیماری‌های قلبی را اولین عامل مرگ و میر در ایران دانست و عنوان کرد: راه‌حل اساسی این معضل ترجیح پیشگیری بر درمان است. نقش آموزش و پرورش هم در این راستا به ویژه برای آگاهی نسل ‎ های بعدی بسیار مهم است.

وی فشار خون را بعد از سیگار از دیگر عامل بیماری‌های قلبی و قاتل خاموش دانست و بر اهمیت کنترل چربی خون، دوری از استرس، داشتن تغذیه و محیط زندگی سالم تاکید کرد.

ارسال نظر: