"برگزاری جشنواره موسیقی مقاومت با حضور خوانندگان مجالس عروسی نادرست است"
سازمان بسیج هنرمندان کرمانشاه طی نامهای به اداره ارشاد استان نوشت: استفاده از این خوانندگان موجب رنجش خاطر خانواده شهدا، بسیجیان و جامعه ولایتمدار استان شده است
به گزارش خبرنگار «نسیم»، در متن این نامه آمده است:
بدینوسیله مراتب اعتراض خود را نسبت به برگزاری جشنواره موسیقی مقاومت که با حضور بعضی از خوانندگان مشهور مجالس عروسی برگزار شد و موجب رنجش قلب خانواده معظم شهدا، بسیجیان و جامعه ولایتمدار شد، اعلام میکنیم.
جناب آقای ابراهیم رحیمیزنگنه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه از جنابعالی که مدیر نظام اسلامی هستید در سالی که با تدبیر مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی)، "سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی" نامیده شده؛ انتظار میرود بهصورت ویژه در راستای بسط و گسترش فرهنگ ناب اسلامی گام بردارید.
گفتنی است، جشنواره موسیقی مقاومت روزهای ششم و هفتم مهرماه در تالار انتظار کرمانشاه برگزار شد. حضور برخی خوانندگان مجالس عروسی در بخش رقابتی این جشنواره اعتراضات مختلفی را به همراه داشته است.