آیت‌‌‌‌الله مکارم شیرازی: کشتار گروه‌های مختلف توسط داعش، حاصل تفکرات غیر شیعی است

کدخبر: 939454

این مرجع تقلید افزود: شیعه هرگز این قبیل افکار و برنامه‌ها را نمی‌پذیرد/ این افکار به سبب انحراف از مسیر اصلی ایجاد شده است/ باید مسائل را مستدل، با ادبیات صحیح و بدون توهین بیان کنیم

به گزارش «نسیم»، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر آیت‌الله مکارم شیرازی، ایشان در مراسم افتتاحیه دوره جدید مرکز آموزش تخصصی شیعه شناسی حوزه علمیه قم با اشاره به حدیث ثقلین فرمودند: تمسّک به این روایت سبب گرفتار نشدن فرد در ضلالت می‌شود. در عمل نیز می‌بینیم خارج شوندگان از این مسیر گرفتار لغزش شدند، در حالی که ما با تمسّک به ولایت در مسیر صحیح باقی مانده‌ایم.

ایشان در ادامه سخنان خود به دانش آموختگان مرکز شیعه شناسی توصیه کردند: با مطالعه و بیان صحیح معارف افراد را تربیت کنید؛ باید با ادبیات صحیح بدون توهین مسائل را مستدل بیان کنیم، نخست خود فرد باید بر مسائل تسلط داشته و سپس دیگران را ارشاد کند. آیت‌الله مکارم افزود: کشتارهایی که از سوی گروه‌های مختلف همانند تروریست‌های داعشی صورت می‌گیرد زایده تفکرات غیر شیعی است، شیعه هرگز این افکار، کارها و برنامه را نمی‌پذیرد، این افکار به سبب انحراف از مسیر اصلی ایجاد شده است.

ایشان همچنین ضمن تأکید بر حفظ وحدت و انسجام میان امت اسلامی بیان داشتند: وحدت مسلمان باید حفظ شود تا از این خونریزی‌ها جلوگیری شود، مسأله ولایت را با هیچ چیزی مبادله نمی‌کنیم، ولی دانستن منطق و ادبیات و بیان مدارک و منابع در این موضوع بسیار مهم است؛ نکند افراطی‌گری سبب از بین رفتن زحمات بزرگان و جلوگیری از تبلیغات برای گسترش مکتب شود.

ارسال نظر: