"تجمعات بزرگ لبیک یا حسین، شیرخواران حسینی و بانوان زینبی در خوزستان برگزار می‌شود"

کدخبر: 942332

مدیرکل اوقاف و امورخیریه خوزستان گفت: در محرم امسال ۵۰ نفر از مبلغین بومی در بقعه‌های متبرک استان مشغول تبلیغ می‌شوند/ ۵۰ مبلغ دینی از قم در ماه محرم به استان اعزام می‌شوند

به گزارش خبرنگار «نسیم»، حجت‌الاسلام طباطبایی امروز در نشست خبری در حرم علی ابن مهزیار اهوازی در تشریح برنامه‌های دهه نخست ماه محرم، اعلام کرد: ویژه برنامه هر ساله سازمان اوقاف و امورخیریه با نام بصیرت عاشورایی، از امشب همراه با برنامه بیرق‌زنی و نصب پرچم امام حسین در بقعه امام‌زاده عبدالله در شوشتر با حضور آیت‌الله موسوی‌جزایری، نماینده ولی فقیه در استان آغاز می‌شود .

وی افزود: 50 نفر از مبلغین بومی، امسال در دهه عاشورا در بقع متبرکه استان مشغول به تبلیغ دین می‌شوند، و در خیمه‌های معرفت و در غرفه‌های مشاوره، پرسش و پاسخ مشغول به خدمت‌رسانی به مردم خواهند بود. همچنین تجمعات بزرگ لبیک یا حسین، در دوم محرم همزمان با کل کشور در بقعه امام‌زاده حیدر بهبهان، تجمع شیرخواران حسینی در اولین جمعه ماه محرم در حرم علی ابن مهزیار اهوازی و همایش بانوان زینبی در دوازدهم محرم در بقعه علی ابن مهزیار همزمان با کل کشور اجرا خواهند شد. در تجمع شیرخواران حسینی دو پزشک متخصص اطفال در حاشیه مراسم به صورت رایگان کودکان را مورد معاینه قرار می‌دهند .

طباطبایی با بیان اینکه هیچ ارگانی به ساخت حرم علی ابن مهزیار اهوازی کمک نکرده است و فقط اعتبارات دولتی از طرف استانداری به ما رسیده است، گفت: حرم مطهر علی ابن مهزیار اهوازی همواره قطب فرهنگی استان بوده است و در آن حوزه علمیه، دارالقرآن، فضاهای فرهنگی و آموزشی و مهمان‌سرا طراحی شده است و با رسیدن اعتبارات کافی ساخته خواهند شد. پس از دهه نخست محرم عملیات بازسازی و توسعه این حرم دوباره از سرگرفته می‌شود.

ارسال نظر: