جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه: کوتاه آمدن در برابر فتنه‌گران خیانت است

کدخبر: 943380

حجت‌الاسلام حاجی صادقی افزود: دشمن با ترویج بدحجابی، حضور ماهواره در جمع خانواده، فساد اخلاقی و اسیدپاشی به دنبال تضعیف جایگاه دین در جامعه است/ دشمن تلاش دارد فرهنگ عاشورایی را کمرنگ کند

به گزارش خبرنگار «نسیم»، حجت‌الاسلام حاجی صادقی شب گذشته در سخنرانی مراسم عزاداری حسینیه امام خمینی(ره) در مشهد گفت: ثوابی که برای زیارت عاشورا ذکر شده شگفتی‌آور است، بر اساس سخنی از امام محمد باقر(ع) زمان خواندن این زیارت ملائکه با ما هم‌نوا می‌شوند و ثوابی معادل هزار حج با رسول‌الله دارد و خواننده را هم‌ردیف شهدای کربلا می‌داند.

برای امام حسین(ع) در جریان عاشورا زمینه‌ای پیش آمد که همه چیزش را برای خدا بدهد، امام حسین(ع) تجلی بندگی خداوند و تسلیم در برابر ایشان بود، خداوند می‌فرماید اگر فردی چیزی را خرج من کرد من پاداش او را می‌دهم، لذا امام حسین(ع) شد ثارالله و خداوند حسین را جاودانه ساخت، لذا بیاید بخشی از زندگی خود را برای خدا خرج کنیم و خداوند نیز جواب این خرج را خواهد داد.

دشمن از یک سال پس از عاشورا تلاش کرد این حادثه را کمرنگ کند، دشمنان ایران اسلامی نیز تلاش دارند با انواع دسیسه‌ها روحیه دینی را در بین مردم کم‌رنگ کنند. شیطان تلاش دارند رنگ خدا را از جامعه بزدایند و یکی از مصادیق حضور شیطان در خانواده ماهواره است، ماهواره مسبب اصلی طلاق‌های عاطفی در جامعه است که آمار زیادی هم دارد.

زیارت عاشورا منشور تشیع است، قرآن نیز می‌گوید اول تبری، سپس تولی. قرآن به ما یاد داده کوتاه آمدن در برابر فتنه‌گران خیانت است. خد اوند دو مرتبه در قرآن در مورد فتنه سخن گفته است و مضمون آن این است که فتنه از جنگ نظامی نیز خطرناک‌تر است. دشمنان پیوسته با فتنه‌گری با مردم می‌جنگند، دشمن با فساد اخلاقی، بدحجابی و ماهواره و اسیدپاشی می‌خواهد دین مردم را تضعیف کند. فتنه ایمان مردم را هدف می‌گیرد اما جنگ نظامی تنها جسم را هدف قرار می‌دهد. عاشورا بصیرت دهنده است.

ارسال نظر: