"مراسم تاسوعا، عاشورا و ۱۳ آبان مقابل مسجد جامع کرمانشاه برگزار می‌شود"

کدخبر: 945219

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کرمانشاه در اطلاعیه‌ای افزود: این مراسم از ساعت ۱۰:۳۰ روزهای دوشنبه و سه‌شنبه آغاز می‌شود/ تقارن ۱۳ آبان و عاشورا پیام‌آور ایستادگی برابر یزیدیان زمان است

به گزارش «نسیم»، متن اطلاعیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه بدین شرح است:

مراسم سوگواری و سینه‌زنی تاسوعا و عاشورای حسینی و یوم‌الله 13 آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی طی روزهای دوشنبه و سه‌شنبه 12 و 13 آبان ماه سال‌جاری از ساعت 10.30 در مقابل مسجد جامع شهر کرمانشاه با حضور گسترده امت حزب‌الله و عاشقان ابا عبدالله الحسین(ع) برگزار خواهد شد.

تقارن روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و عاشورای حسینی، پیام‌آور ایستادگی در برابر یزیدیان و شمرهای زمان و جان‌فشانی در راه اعتلای اسلام عزیز است. حادثه پرشور تسخیر لانه جاسوسی آمریکا به‌دست دانشجویان پیرو خط امام(ره) در 13 آبان سال 58 که امام راحل آن‌را انقلاب دوم نامیدند، پاسخ کوبنده‌ای به سال‌ها ددمنشی، ظلم‌پراکنی و خوی مستکبرانه دولت ایالات متحده آمریکا بود.

رژیم مستکبر آمریکا با همراهی شاه خائن پهلوی می‌کوشید تا فرهنگ اسلامی را نابود سازد و فرهنگ منحط غرب را جایگزین کند و به بهره‌کشی و استثمار ثروت عظیم ایران بپردازد، اما با نهضت پرشور امام خمینی‌(ره) و جان‌فشانی ملت قهرمان ایران، انقلاب شکوهمند اسلامی با تاسی از قیام حضرت ابا عبدالله‌الحسین(ع) به پیروزی رسید و دست آمریکا و ایادی آن برای همیشه از ایران اسلامی قطع شد.

ارسال نظر: