سومین کنگره بین‌المللی قلب و عروق جوادالائمه ۲۱ آبان ماه در مشهد برگزار می‌شود

کدخبر: 947095

این کنگره با حضور ۶۰۰ متخصص داخلی و خارجی و ۷۰ سخنران از کشورهای مختلف جهان به مدت سه روز در این بیمارستان برگزار می‌شود/ در این همایش ۲۰۰ مقاله ارائه و پنج کارگاه بازآموزی برگزار می‌شود

به گزارش خبرنگار «نسیم»، حسین نادمی، رئیس بیمارستان قلب و عروق جواد الائمه بعد از ظهر امروز در نشستی خبری گفت: این کنگره با هدف بررسی تازه‌های قلب و عروق اطفال و بیماری‌های مادرزادی برگزار می‌شود.

در این نشست همچنین رادپور، دبیر علمی همایش گفت: علاوه بر سخنرانی به شکل میزگرد، پنج کارگاه جانبی نیز در این کنگره برگزار می شود. این بیمارستان بزرگترین مرکز بازتوانی کشور پس از تهران است. بیمارستان جوادالائمه تنها مرکز غیردولتی قلب و عروق شرق کشور است که جراحی‌های قلب اطفال را انجام می‌دهد. از ابتدای سال 92 تاکنون حدود 236 عمل جراحی قلب در این بیمارستان بر روی کودکان انجام شده که بیشترین آمار جراحی قلب اطفال در کشور است.

رادپور ادامه داد: آمار مراجعه کنندگان به این بیمارستان در سال گذشته 238 هزار نفر بوده است. برای تجهیز بخش جدید این بیمارستان به 220 میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.

سن مرگ‌های مغزی در خراسان رضوی 10 سال نسبت به میانگین جهانی پایین تراست و از 65 سال به 55 سال رسیده است.

ارسال نظر: