حسینی بوشهری: موفقیت حوزه های علمیه در گرو همگرایی است

کدخبر: 955142

مدیر حوزه‌های علمیه کشور افزود: برای رسیدن به اهداف، سرمایه‌گذاری فردی لازم است و باید بیندیشیم که چگونه باید عمل کنیم که در جامعه تأثیرگذار باشیم

به گزارش خبرنگار «نسیم»، حجت‌الاسلام حسینی بوشهری، عصر امروز در دیدار نمایندگان طلاب خراسانی در مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم، با بیان اینکه برای افزایش ارتباط بین حوزه قم و خراسان اقدامات بسیار خوبی صورت گرفته است، ابراز داشت: ما معتقدیم که حوزه‌های علمیه سراسر کشور موفقیتشان در هم‌افزایی و همگرایی است و هرچه تلاش‌ها بیشتر و منسجم‌تر باشد در بعد تبلیغی و فرهنگی موفق‌تر خواهیم بود.

وی با اشاره به اینکه سازمان و تشکیلات روحانیت در صورتی به نتیجه می‌رسد که دارای چارچوب برنامه‌ریزی شده‌ای باشد، افزود: روحانیون خود به تنهایی در جامعه تأثیرگذار هستند، ولی اگر خرد جمعی در کار باشد تأثیرگذاری بیشتر خواهد بود.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه داشتن ایمان و عمل صالح منشأ اصلی تأثیرگذاری روحانیون است، گفت: محبوبیت عالمان دینی به این دو ویژگی برمی‌گردد و قبل از هر چیز خصلت‌های طلبگی است که تأثیرگذار است.

ارسال نظر: