مشهد در اربعین حسینی میزبان صدها هزار زائر از سراسر کشور شده است

کدخبر: 958951

هیئت‌های عزاداری اربعین که طی دو روز گذشته وارد این شهر شده‌اند از صبح امروز در خیابان‌های اطراف حرم و صحن و سرای بارگاه رضوی مشغول عزاداری هستند/ طی چند روز گذشته بیش از ۵۰۰ هزار نفر به مشهد آمده‌اند

به گزارش خبرنگار«نسیم» در حال حاضر خیابان‌های امام رضا(ع)، طبرسی، شیرازی و نواب صفوی مملو از جمعیت است و خیل مشتاقان در قالب دسته‌جات و هیئات در حال عزاداری هستند. حضور مردم از شهرهای مختلف کشور و شیوه‌های متفاوت عزاداری در یک قابT نمایی بی‌بدیل از شور حسینی آفریده است. زائران مسلمان سایر کشورهای نیز در کنار هموطنان ایرانی در حال عزاداری هستند و هیئت افاغنه، پاکستانی‌ها و عراقی‌ها از جمله شاخص‌ترین هیئت‌های مسلمانان غیر ایرانی‌اند که با زبان و شیوه خود در حال عزاداری در خیابان امام رضا(ع) هستند.

برخی از کاروان‌های پیاده که بر اساس رسم همه ساله، در دهه آخر صفر و همزمان با شهادت امام رضا(ع) به مشهد می‌آیند نیز در جاده‌های شهرستان‌های استان مشاهده می‌شوند و طی هفته آینده به مشهد می‌رسند، تعدادی از این هیئات نیز طی دیروز و امروز به این شهر رسیده‌اند.

ارسال نظر: