آیت‌الله کاشانی: یک مشکل کوچک در سال ۸۸ با حمایت امریکا و اسرائیل تبدیل به فتنه شد

کدخبر: 962805

خطیب نماز جمعه تهران اظهار داشت: نامه ظریف به همتایانش در خصوص مواضع ایران در مذاکرات، برخاسته از قدرت موجود در کشور است/ پیام رزمایش ارتش ایجاد امنیت برای منطقه است

به گزارش خبرنگار «نسیم»، آیت‌الله امامی کاشانی، امام جمعه موقت تهران در خطبه‌های نمازجمعه این هفتهاظهار داشت: گرچه از زمان راهپیمایی اربعین امسال گذشته ولی پیام این راهپیمایی به جهان استکبار این 20 و چند میلیون انسانی که به زیارت کربلا رفتند، با رهپیمایی خود نشان دادند که این نماد بسیار اندکی از دل‌های جهان اسلام که 1 میلیارد و 600 ملیون مسلمان تفکر حب به اهل بیت را دارند. این قضیه سنی و شیعه ندارد.

خطیب نماز جمعه تهران عنوان کرد: همه برای اهل بیت اشک می‌ریزند و ارادت دارند. دنیای استکبار بداند آنها که برای این قبور مطهره نقشه می‌کشند و امثال داعش‌ها را می‌زایند و بعد خود می‌گویند که ما با آنها مخالفیم، پشت سر عراق و این قبور مطهره 1 میلیارد و 600 میلیون مسلمان قرار دارد.

وی همچنین در ادامه افزود: ما شاهد بودیم که ارامنه هم در جمعیت راهپیمایی اربعین بودند. اهل بیت جایگاهشان در دل مردم اینچنین است. این بینایی است، این رشد و بصیرتی است که در جهان اسلام بوجود آمده است. جهل و بی خبری و مقرض بودن و عامل بیگانه بودن از ویژگی‌های وهابیون است که پشیزی نیستند و جمعیتشان به چندصد نفر نمی‌رسد در مقابل مسلمانان ایستاده‌اند که ارزشی ندارند.

آیت‌الله کاشانی افزود: بصیرت موجب می‌شود که انسان معرفت پیدا کند. جهان اسلام اکنون جهان بیداری است. بصیرت باعث شده که اسلام بیدار شود.

وی در مورد فتنه سال 88 گفت: در سال 88 بین کاندیداها اختلافی در مورد آراء ایجاد شد که در همه جا وجود دارد ولی معترضین حرف خود را می‌زنند و بحث تمام می‌شود. ولی در داخل معترضین بیانیه دادند و خارجی‌ها وارد شدذند و باعث شدند بیگانه به کشور ما طمع کند. در برابر این طمع مردم ما در 9 دی در برابر این توطئه حرکت کردند و دشمن را در جای خود نشاندند. دشمن دانست که نمی‌تواند در مقابل مقام ولایت کوچکترین اساعه ادبی بکند.

خطیب نمازجمعه تهران افزود: این انسجام و یکپارچگی در کشور وجود دارد بسیار ارزشمند است. این جامعه با یک کانون به نام ولایت فقیه است که بسیار مهم است. در تمام مسائل اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی این استحکام بسیار ارزشمند است.

آیت‌الله امامی کاشانی همین نامه ای که وزیر امور خارجه که به همتایان خود نوشت که ما در مقابل 1+5 از حقوق خود کوتاه نمی‌آییم. ما به وظایف بین‌المللی خود عمل کرده‌ایم و به فتوای رهبری بمب اتمی حرام است و ما به دنبال بمب هسته‌ای نیستیم نکته‌ای مهم است که برخواسته از قدرتی است که در کشور وجود دارد.

وی به برگزاری رزمایش محمد رسول‌الله (ص) ارتش و سپاه اشاره کرد: این رزمایش برای امنیت منطقه است و پیامی است برای کشورهای متجاوز که ایران با این رزمایش پیام صلح به کشورهای منطقه فرستاده است.

آیت‌الله امامی کاشانی در ادامه افزود: کسانی که مال وقف در اختیار دارند بدانند که باید با تولیت وقف هماهنگ عمل کنند و بدانند که وقف قابل دست درازی نیست. اینها باید به وظیفه وقف عمل کنند. اول چیزی که از دست مومن می‌رود امانت است. امانت نسب به مال، وقف، ناموس و حق افراد دیگر. آخرین چیزی که از دست مومن خارج می‌شود نماز است. مومن باید رعایت وقف کند که وقف مال خداست.

وی به متمکین مالی توصیه کرد که وقف کنند اظهار داشت: افرادی که تمکن مالی دارند وقف کنند و صدقه جاریه برای خود بگذارند.

خطیب نمازجمعه تهران اظهار داشت: همه باید باید آمار ولادت و فوت را به موقع به سازمان مربوطه اطلاع دهند.

وی در پایان خطبه‌ها افزود: مومن باید بخشش داشته باشد. حتی اگر مالی ندارد قرض کند و بخشش داشته باشد. بذل و بخشش مال بسیار سفارش شده است. امام حسن می‌فرماید که اگر پول داری باید در راه خدا بذل کنی که اگر بذل نکنی این پول مانند چاه برای شما می‌شود که در آخرت در این چاه فرو می‌روید.

ارسال نظر: