بارش‌ برف در مناطق کوهستانی شمالغرب و ارتفاعات البرز از روز سه‌شنبه

کدخبر: 1038321

طبق داده‌ها و الگوهای پیش‌یابی هواشناسی امروز درغالب مناطق کشور جو نسبتا پایدار بوده که سبب افزایش آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا در شهرهای صنعتی و پرجمعیت تهران، کرج، اصفهان و اراک می‌شود

به گزارش «نسیم»، میزان نوشت: براساس داده ها والگوهای پیش یابی هواشناسی امروز درغالب مناطق کشور جو نسبتأ پایدار بوده که سبب افزایش آلاینده های جوی وکاهش کیفیت هوا در شهرهای صنعتی و پرجمعیت تهران، کرج،اصفهان و اراک خواهد شد.

در همین مدت دمای هوا در سواحل دریای خزر افزایش می‌یابد که در برخی مناطق سواحل غربی خزر واستان اردبیل با وزش باد جنوبی شدید همراه است.

بنابر این گزارش از بعد از ظهر امروز با ورود یک سامانه بارشی به کشور درشمال غرب و برخی مناطق غرب کشور ابرناکی وبارش شروع می شود که روز سه شنبه گستره بارش‌ها به برخی مناطق جنوب غرب، دامنه‌های جنوبی البرز را نیز فرا می‌گیرد. شدت بارشها روز سه شنبه دراستان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، جنوب اردبیل و غرب کرمانشاه پیش بینی می شود و بارش‌ها در مناطق کوهستانی شمال غرب وارتفاعات البرز به صورت برف خواهد بود.

دمای هوای تهران هم اکنون (ساعت 6 صبح دوشنبه) 6 درجه بالای صفر است.درهمین زمان دمای هوای تبریز و بیرجند 1 درجه زیرصفر گزارش شده است.

ارسال نظر: