مستند "زندگی در مرز" از تلویزیون NHK ژاپن پخش شد

کدخبر: 1012572

این مستند به کارگردانی هشت کودک جنگ‌زده از شهرهای کوبانی و شنگال (سنجار) در کمپ‌ها و همچنین در کوبانی پس از آزادسازی این شهر از دست گروه تروریستی داعش توسط این کودکان ساخته شده است

به گزارش «نسیم»، فیلم مستند «زندگی در مرز» که به کارگردانی 8 کودک جنگ‌زده از شهرهای کوبانی و شنگال (سنجار) در کمپ‌ها و همچنین در کوبانی پس از آزادسازی این شهر از دست گروه تروریستی داعش توسط این کودکان ساخته شده است؛ در برنامه‌ای ویژه، توسط تلویزیون جهانی «ان.اچ.کی» NHK ژاپن معرفی و برای بینندگان این کانال در سراسر جهان پخش شد.

این بچه‌ها به مدت 2 ماه توسط مشاوران و گروه کارگردانی تعلیم داده شده‌اند و سپس از میان آنها چند نفر برگزیده شده‌اند و به عنوان کارگردانان کوچک، هشت مستند کوتاه را ساخته‌اند. این مستندها که در مجموع شامل یک مستند بلند 73 دقیقه‌ای می‌شود؛ اوایل امسال در شهر کوبانی و همچنین در کمپ‌های آوارگان شنگال (سنجار) در اقلیم کردستان عراق توسط این کودکان فیلمبرداری شده است.

کانال «ان.اچ.کی» NHK ژاپنی طی یک برنامه‌ 2 ساعته، این مستند را معرفی کرد که بخش‌هایی از زندگی بچه‌های کوبانی و شنگال (سنجار) در کمپ‌ها و وضعیت زندگیشان در خلال جنگ و آوارگی را نشان می‌دهد که این بار در این مستند، از نگاه خود کودکان به تصویر کشیده شده است.

ارسال نظر: