سیروس مقدم: نباید از تلویزیون سریال بد پخش شود

کدخبر: 1020138

کارگردان سریال پایتخت ۴ گفت: منظور من از این حرف این است که ما یا وارد این وادی نباید می‌شدیم و یا اگر شدیم باید به بهترین صورت ممکن کار خود را انجام بدهیم

به گزارش خبرنگار «نسیم»، علیرضا خمسه بازیگر مجموعه سریال های پایتخت در سخان کوتاهی گفت: هیچ چیز زیباتر از این نیست که انسان مورد تقدیر قرار بگیرد. یکی از افتخارات من حضور در گروهی است که در راس آن خانم الهام غفوری و آقای سیروس مقدم و گروه نویسندگان آقای تنابنده و آقای الوند و آقای وارسته و گروه بازیگران قرار دارند. این چهارمین سالی است که با این گروه باتجربه، صمیمی و دوست داشتنی کار می کنم.
وی افزود: کارکردن در سریال پایتخت نسبت به سایر سریال هایی که تا به حال کار کردم بسیار سخت بوده است. زیرا در این سریال تا می شده از خانه و خانواده خود دور بودیم. حتی در یکی از سری های یک، دو و سه پایتخت که در ایام عید نوروز ساخته و پخش میشد تا 7 الی 13 فروردین از خانواده خود دور بودم. ما امشب سرشار از انرژی هستیم و این انرژی را نیز از شما مخاطبان عزیز داریم.
سیروس مقدم نیز در سخنان کوتاهی گفت: به سخنان آقای زائری اشاره می کنم زیرا برای من ایجاد سوال کرده است. اینجا عرض می کنم که مگه قرار است تلویزیون و تیم های سازنده کارهای بد هم بسازند؟! که در این میان یک کار مورد تشویق قرار بگیرد. زیرا هر تیم، گروه و مدیری دوست دارد تا زیباترین کارها و سریال های خود را بسازد. هر گروه دوست دارد بهترین شرایط و هر بازیگر دوست دارد بهترین نقش خود را بازی کند.
وی افزود: منظور من از این حرف این است که ما یا وارد این وادی نباید میشدیم و یا اگر شدیم باید به بهترین صورت ممکن کار خود را انجام بدهیم. بر همین اساس نباید از تلویزیون سریال بد پخش شود. همچنین نباید سریالی پخش شود که مخاطب نداشته باشد. وظیفه ما ایجاد سرگرمی همراه با آموزش برای مردم و مخاطبان است. در حقیقت شما مخاطبین هستید که موجب می شوید سریال هایی چون پایتخت دوام داشته باشد.
کارگردان سریال پایتخت تصریح کرد: اگر سری چهارم سریال پایتخت ساخته شد بخش اعظم آن مدیون خواست شما مردم و تلاش ها و پیگیری های مکرری است که شما مردم از طریق ما به عنوان تیم سازنده و مدیران فرهنگی سازمان به گوش ما رسانده اید.
ریما رامین فر نیز در سخنان کوتاهی گفت: باعث افتخار من است که در این چند سال عضو این گروه بودم. همانطور که آقای زائری هم گفتند این روه مطلقا کم فروشی نمی کند و بسیار گروه سخت کوشی است و همه با تمام توان خود در خدمت سریال هستند. همچنین خوشحال هستم که پخش این سری از سریال نیز با رضایتمندی شما همراه بوده است.
احمد مهران فر نیز در سخنان کوتاهی گفت: تشکر می کنم از اینکه این برنامه را برگزار کردند و در این برنامه تمام گروه را نیز گرد هم آوردند. زیرا فرصتی شد تا همه ما باز یکدیگر را ببینیم. همچنین تشکر ویژه ای از آقای مقدم کارگردان و خانم غفوری تهیه کننده این سریال دارم که این بار هم لطف کردند و سریال پایتخت را در پشت صحنه و جلوی دوربین هدایت کردند.
وی افزود: خیلی خوشحال هستم که خانم سابق خودم "چوچانگ" را اینجا و در این مراسم می بینم.
هومن حاجی عبدالهی نیز در سخنانی گفت: یک تشکر و عذرخواهی از دوستان می کنم که در ان روزها من در ماشین شاسی بلند با کولر روشن می نشستم و آنها در این گرما زحمت کشیدند و عرق ریختند و کار به این زیبایی را تقدیم شما مردم عزیز کردند. در حقیقت همه سریال پایتخت خاطره است.
محسن تنابنده نیز در سخنانی گفت: از شما برای برگزاری این مراسم بسیار خوب و باشکوه ممنون هستم و تشکر می کنم. حرف خاصی برای بیان ندارم و فکر می کنم هر آنچه تیم سازنده سریال پایتخت قصد بیان آن را داشت در سریال به مخاطبان خود نشان داد.
علی مردانی نفر بعدی بود که صحبت کرد و عنوان کرد: حس بسیار خوبی است از اینکه در این سریال بازی کردم. زیرا زمانی که وارد گروه پایتخت شدم یک حس خوش آیندی وجود داشت و آن حس این بود که در کنار دوستان قدیمی خود قرار دارم. امیدوارم که اگر قرار است پایتخت سری پنجمی هم داشته باشد من این شانس را داشته باشم تا در کنار این دوستان بار دیگر قرار بگیرم.
مانگ هانگ ژانگ بازیگر چینی که نقش چوچانگ را در سری سوم سریال پایتخت داشت نیز در سخنان کوتاهی گفت: از تیم کارگردانی و تهیه کنندگی این سریال نهایت تشکر را می کنم. زیرا از بازی در این گروه لذت فراوانی بردم و تجربیات و خاطرات خیلی خوبی را هم از حضور در این سریال دارم. وقتی به کشور چین برگشتم در میان دوستان خود حاضر شده و از تجربیات و خاطرات خود در ایران و در این سرال با آنها صحبت کردم.
هدایت هاشمی نیز در این برنامه در سخنانی گفت: اتفاق مبارکی که امروز رخ داده این است که تمام عوامل سریال پایتخت گرد هم جمع شده اند. البته در اینجا از آقای مقدم و خانم غفوری هم که نقش بسیار مهمی در جمع شدن امروز تمامی عوامل سریال پایتخت 4 در برنامه امروز داشتند نهایت تشکر را می کنم. همچنین هیچ پروژه ای بدون حضور این دو بزرگوار همانند پایتخت نممی شود زیرا این امر را در سایر کارها تجربه کرده ایم.
وی افزود: از گروه نویسندگان این سریال هم تشکر می کنم و می دانم که مردم هم سپاسگذار این کار و حرکت شما در سریال پایتخت 4 هستند.
در بخش انتهایی برنامه نیز با دعوت از مسئولین حاضر در سالن از جمله حجت الاسلام والمسلمین زائری، حجت الاسلام محمد باقر میرلوحی، احسانی مدیر شبکه اول سیما و صیفی آزاد از تمامی عوامل و دستندرکاران سریال پایتخت 4 شامل با اهداء هدایایی از طرف مجموعه فرهنگی شهدای انقلاب اسلامی تقدیر و تشکر شد.
ارسال نظر: