لطیفی در گفتگو با «نسیم آنلاین»:

"پادری" تا ۱۵ روز دیگر آماده می‌شود/ هنوز مسئولان رسانه ملی درباره زمان پخش تصمیم‌گیری نکردند

کدخبر: 2021931

کارگردان "پادری" گفت: در حال حاضر گروه در محدوده خیابان ایتالیا در حال ضبط سکانس‌های باقی مانده هستند و نهایتا سریال تا ۱۵ روز دیگر آماده خواهد شد.

محمدحسین لطیفی در گفتگو با خبرنگار فرهنگی « نسیم آنلاین »، درباره سریال «پادری» گفت: زمان پخش سریال به تصمیم مسئولان رسانه ملی برمی گردد و هنوز صحبتی در این زمینه انجام نداده ایم.

وی با بیان اینکه فیلمبرداری کار از 29 اسفند تا 18 فروردین متوقف شده بود، ادامه داد: بعد از اینکه قرار شد سریال در ایام نوروز روی آنتن نرود، به عوامل تولید مرخصی دادم و به همین دلیل هنوز در حال فیلمبرداری هستیم.

کارگردان سریال "پادری" اظهار داشت: در حال حاضر گروه در محدوده خیابان ایتالیا در حال ضبط سکانس های باقی مانده از سریال هستند و تمامی سکانس ها را در تهران فیلمبرداری خواهیم کرد و نهایتا سریال تا 15 روز دیگر آماده خواهد شد.

لطیفی خاطر نشان کرد: هنوز مدیران رسانه ملی تصمیم قطعی خود را برای زمان پخش نگرفته اند و بعید می دانم که «پادری» در ماه مبارک رمضان پخش شود؛ چرا که تعداد قسمت های سریال نهایتا به 16 قسمت می رسد و برای پخش در ماه مبارک رمضان مناسب نیست.

ارسال نظر: