سلیم غفوری در گفتگو با «نسیم آنلاین»:

شبکه مستند در ۵ محور مستند تولید می‌کند/ تنها مستندهای با کیفیت و محتوای مناسب از این شبکه پخش می‌شوند

کدخبر: 2057512

مدیر شبکه مستند گفت: در نظر داریم تا در ۵ محور انقلاب اسلامی، کمک به کاهش آسیب‌های اجتماعی، اقتصاد، ایران و سبک زندگی ایرانی و اسلامی تولید محتوا داشته باشیم.

سلیم غفوری در گفتگو با خبرنگار فرهنگی « نسیم آنلاین »، درباره برناهم های شبکه مستند برای تولید مستند با موضوعات مختلف گفت: در نظر داریم تا در 5 محور انقلاب اسلامی، کمک به کاهش آسیب های اجتماعی، اقتصاد، ایران و سبک زندگی ایرانی و اسلامی تولید محتوا داشته باشیم که البته هر کدام از این حوزه ها خود شامل زیرشاخه های متعددی هستند.

وی با اشاره به حوزه انقلاب اسلامی ادامه داد: این حوزه شامل انقلاب، دفاع مقدس، تحولات منطقه و شناخت فضای بین المللی و جهانی است؛ همچنین حوزه کمک به کاهش آسیب های اجتماعی شامل طلاق، اعتیاد، فرهنگ اجتماعی و اخلاق اجتماعی خواهد بود.

مدیر شبکه مستند اظهار داشت: حوزه اقتصاد نیز شامل تولیدات ما در بخش های کشاورزی و صنعت است و همچنین حمایت از مصرف کالای ایرانی، مبارزه با قاچاق را نیز در بر می گیرد.

غفوری تصریح کرد: در موضوع ایران به مباحث مختلفی از جمله تاریخ ایران، قومیت ایران، آداب و رسوم ایران، فضای گردشگری و توریستی ایران پرداخته می شود.

وی تصریح کرد: در نظر داریم تا در محورهای گفته شده تولید مستند داشته باشیم و همچنین از مستندهای ساخته شده توسط سایر نهادها استفاده کنیم و تلاش داریم آنتن مناسبی را در شبکه مستند داشته باشیم.

مدیر شبکه مستند درباره عدم پخش مستندها از شبکه مستند گفت: کارهایی است که قرار است از رسانه ملی پخش شود، کیفیت و محتوای آنها بسیار مهم است؛ از سوی دیگر فرمت شبکه مستند HD است و آثار باید با چنین فرمتی باشند که بتوانیم آنها را پخش کنیم. با این حال متاسفانه آثاری که تولید می شود از لحاظ کیفیت و محتوا در جایگاه مطلوبی قرار ندارند، البته این مسئله برای پخش در فضای مجازی ایجاد مشکل نمی کند، ولی برای پخش از رسانه ملی اینگونه نیست.

غفوری خاطر نشان کرد: برخی از آثار هم ممکن است نکاتی را که از لحاظ محتوایی باید داشته باشد که برای پخش از رسانه ملی مناسب نباشد، از این رو باید آثار تولید شده برای پخش از رسانه ملی دارای کیفیت بالا و محتوای مناسب باشند. با این حال تلاش مان این است که در شبکه مستند اگر آثاری از سطح کیفیت خوب و محتوای مناسب برخوردار باشند، پخش کنیم و در این مدت نیز اینگونه بوده است

ارسال نظر: