امیررضا دلاوری: مسعود كرامتی روی سریال تازهاش وسواس عجیبی دارد
این بازیگر در این باره به «نسیم»، گفت: تصویربرداری از یك ماه پیش روع شده و فعلا كه خوب پیش میرود چون كارگردان روی كیفیت حساس است/ قرار است در این سریال روی سود و زیان فضای مجازی كار كنیم
امیررضا دلاوری که نوروز امسال فیلم "چ" را روی پرده داشت این روزها درگیر بازی در سریال "یادداشتهای یک زن خانه دار" است. دلاوری درباره این کار به «نسیم»، گفت: فیلمبرداری کار حدود یک ماهی است که آغاز شده و وسواسهای کارگردان کار مسعود کرامتی سبب شده که در این مدت کار خوب هم پیش برود.
دلاوری درباره محتوای سریال می افزاید: کار زمینه ای آپارتمانی دارد و مضمونی پیرامون فضای مجازی و البته سود و زیانهایی که این فضا برای زندگی امروزه دارد را مورد بررسی قرار می دهد.
دلاوری درباره دیگر کارهایش اظهار داشت: فیلم سینمایی "فردا" به کارگردانی مهدی پاکدل و ایمان افشاریان را هم آماده اکران دارم. فضای فیلم متفاوت است و در یکی از اپیزودهای آن بازی داشته ام. امیدوارم در اکران مورد توجه قرار گیرد.
گفتنی است؛ داستان "یاد داشت های یک زن خانه دار" به تهیه كنندگی اسماعیلی عفیفه برای پخش از شبكه چهار، در یک آپارتمان رخ می دهد که تمامی اعضا خانواده در یک ساختمان زندگی می کنند و قهرمان اصلی داستان دختری به نام شیوا فارغ التحصیل رشته روانشناسی است که با ایجاد یک وبلاگ و اتفاقات و تجربیاتی كه در زندگی خود و اطرافیانش رخ می دهد را به اشتراک می گذارد و خوانندگان وبلاگ خود را به تعامل وا می دارد.