قالیباف: قرآن کتاب قبرستان نیست بلکه کتاب دنیا و پیشرفت است

کدخبر: 1011005

شهردار تهران افزود: در همین حوادث منطقه و بوجود آمدن داعش و جبهه النصره در سوریه و عراق الشباب در سومالی و بوکوحرام در نیجریه ما شاهدیم که این جریان‌ها فهم درستی از قرآن ندارند و این علت اصلی انحراف آنها است

محمدباقر قالیباف در چهاردهمین همایش "عمری با قرآن" که در تالار ایوان شمس و با حضور پیشکسوتان قرآنی برگزار شد افزود: این پیشکسوتان از بزرگترین سرمایه های اجتماعی شهر و الگوی ما و جوانان هستند.

وی گفت: معتقدیم مهمترین کار فرهنگی ما در شهرداری تهران توجه به فرهنگ قرآنی و زیست مومنانه است .

شهردار تهران بابیان اینکه مهمترین نکته در موضوع در قرآن برداشت صحیح از آن است افزود: در همین حوادث منطقه و بوجود آمدن داعش و جبهه النصره در سوریه وعراق الشباب در سومالی و بوکوحرام در نیجریه ما شاهدیم که این جریانها فهم درستی از قرآن ندارند و این علت اصلی انحراف آنها است.

وی گفت: قرآن کتاب زندگی و پیشرفت است و اگر برداشت درست و صحیحی از آن داشته باشیم همه امورات فردی و اجتماعیمان درست خواهد شد.

قالیباف با بیان اینکه قرآن کتاب قبرستان نیست بلکه کتاب دنیا و پیشرفت است گفت: مکلفیم در مجموعه هایی مانند شهرداری اساس و جوهره کارمان را بر پایه قرآن قرار دهیم.

ارسال نظر: