گلایه خانواده شهدای دیپلمات مزارشریف از بی‌توجهی وزارت خارجه

کدخبر: 1018440

خانواده شهدای دیپلمات مزارشریف ضمن گلایه از بی‌توجهی وزارت خارجه نوشتند: یکی از مهمترین دلایل این بی‌توجهی به بیان واقعیت‌های فاجعه مزار شریف و چگونگی و نحوه شهادت مظلومانه و غریبانه دیپلمات‌هاست

به گزارش «نسیم»، امروز 17 مرداد سالگرد شهادت دیپلمات‌های مزارشریف و روز خبرنگار است و بدین منظور در حالی قرار است در تالار وحدت مراسم گرامیداشتی از ساعت 9 تا 13 با حضور وزاری فرهنگ و امورخارجه برگزار شود که هیچ یک از خانواده‌های شهدای مزارشریف به این مراسم دعوت نشده‌اند. آنچه در زیر می‌آید نامه سرگشاده خانواده شهدای مزار شریف به محمدجواد ظریف به‌خاطر بی‌توجهی به این خانواده شهدا در طول این سالیان شده است.

جناب آقای دکتر ظریف

وزیر محترم وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران

سلام علیکم؛

احتراما اینجانبان خانواده های شهدای دیپلمات سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در مزار شریف افغانستان که در 17 مراد 1377 به دست گروه افراطی و متحجر طالبان با همکاری سرویسهای اطلاعاتی غرب و کشور های مرتجع منطقه ٬ به درجه رفیع شهادت نائل آمدند و در آستانه هفدهمین سالگرد شهادت غریبانه و مظلومانه آن غریبان سفر کرده می باشیم

شورای فرهنگ عمومی کشور در اولین سالگرد این رخداد به علت پیگیری یکی از نهادهای خبری و خانواده یکی از شهدا که در کسوت خبرنگاری بود،17 مرداد را با عنوان روز خبرنگار نامگذاری کرد، که شاید بهتر بود روز «شهدای دیپلمات» نامگذاری می­شد. نتیجه این نامگذاری آن شد که هر سال در هفدهم مردادماه از هشت شهید دیپلمات واقعه مزارشریف هیچ یاد و نامی در رسانه‌های عمومی نمی‌بینیم .

یکی از مهمترین دلایل این بی توجهی به بیان واقعیت های فاجعه مزار شریف و چگونگی ونحوه شهادت مظلومانه وغریبانه دیپلماتها است که از آن سخنی به میان نیامده است اما مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) با درایت به مظلومیت شهدای دیپلمات در زمان شهادتشان سه روز عزای عمومی اعلام نمودند .

جناب آقای دکتر ظریف از حضرتعالی به عنوان وزیر محترم وزارت خانه ای که متولی سیاست خارجی کشور و حامی دیپلمات های ایران می بایست باشید، این سوال را داریم که آیا بهتر نبود از خانواده دیپلماتهای شهید که این روز حقا وانصافا متعلق به آنان است در جلسه گرامی داشت که به بهانه این عزیزان انجام میشود، اما یاد و نامی از آنها برده نمیشود، حداقل از خانواده های شهدا دعوتی به عمل می آمد؟

برماست که بیش از پیش درباره شهدای دیپلمات مزار شریف حرف بزنیم و یاد همه شهیدان فاجعه مزار شریف را در این روز زنده نگه‌داریم.

خانواده شهید کریم حیدریان،خانواده شهیدناصر ریگی، خانواده شهید نورالله نوروزی، خانواده حیدر علی باقری، خانواده شهید محمد علی قیاسی، خانواده شهید محمد ناصر ناصری، خانواده شهید مجید نوری نیارکی، خانواده شهید رشید پاریاو فلاح

ارسال نظر: