مجیدی: مراجع محتوای فیلم "محمد رسول الله" را تایید کرده اند
روز گذشته نمایش فیلم "محمد رسول الله" برای برخی از چهره های دینی و سیاسی در تالار ایوان شمس صورت گرفت/آخرین ساخته مجید مجیدی از ۵ شهریور ماه در ایران وکانادا به صورت همزمان اکران خواهد شد
به گزارش خبرنگار سینمایی «نسیم»، روزگذشته فیلم سینمایی "محمد رسول الله" برای مبلغان دینی حوزه علمیه قم در تالار ایوان شمس به نمایش درآمد .
در این مراسم تعداد زیادی از چهره های حوزوی و سیاسی کشور حضور داشتند که در بین آنها افرادی مثل علی اکبری رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد و جواد نوروزبیگی به تماشای این اثر نشستند .
تماشاگرانی که به دیدن آخرین اثر سینمایی مجید مجیدی نشستند همگی از کیفیت خوب واستاندار موسیقی و فیلمبرداری این اثر سخن به میان آوردند و معتقد بودند که پتانسیل فروش این اثر تاریخی تنها معطوف به داخل کشورمان نخواهد بود و در آن سوی مرزها خواهان بسیاری خواهد داشت .
مجید مجیدی در ابتدای نمایش این اثر بر روی سن حاضر شد و به افراد حاضر در سالن گفت: نسخه نهایی فیلم را به مراجع نشان دادیم و همگی آنها محتوای زندگی این اثر را تایید کردند .
نمایش "محمد رسول الله" از 5 شهریور ماه در ایران وکانادا به صورت همزمان اکران خواهد شد .