اخبار آرشیوی

کدخبر: 271171

سفیر ایران در واتیکان در همایش "بیداری اسلامی و جهان مسیحیت": اختلاف اسلام با آمریکا که خود را کدخدای دهکده جهانی می‌داند، ریشه‌ای است زیرا اسلام خواهان حاکمیت خداوند به جای حاکمیت آمریکا بر جهان است

حجت‌الاسلام علی‌اکبر ناصری شب گذشته در سالن همایش‌های دفتر تبلیغات اسلامی قم از مسلمان شدن 100 هزار نفر در انگلستان خبر داد و اظهار داشت: بخش اعظمی از این افراد را زنان تشکیل می‌دهند و یکی از دلایلی را که برای تشرف به دین مبین اسلام بیان می‌کنند مسئله حجاب و عفاف است و به همین خاطر سران این کشورها با کوچک‌ترین مظاهر حجاب مقابله می‌کنند زیرا نمی‌خواهند این فریضه الهی در جوامع غربی گسترش یابد.
به گزارش خبرنگار «نسیم»، حجت‌الاسلام علی‌اکبر ناصری، سفیر ایران در واتیکان در همایش "بیداری اسلامی و جهان مسیحیت" که به همت معاونت بین‌الملل حوزه‌های علمیه و اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم چهارشنبه شب در سالن همایش‌های دفتر تبلیغات اسلامی قم برگزار شد با بررسی وضعیت تعامل اسلام و مسیحیت اظهار داشت: سوالی که در اینجا مطرح می‌شود این است که چرا ایران بیش از 60 سال با واتیکان دارای روابط دیپلماتیک است که در پاسخ باید گفت این امر چند دلیل دارد که نخستین مورد آن تفاهم و درک متقابل اسلام و مسیحیت از یکدیگر است. وی داشتن روابط را موجب شناخت مسیحیت واقعی توسط مسلمانان و نیز شناساندن اسلام به عنوان آخرین دین الهی و وحیانی بودن قرآن مجید به مسیحیان دانست و تصریح کرد: بسیاری از مقامات شاخص کلیسا نیز در مورد اسلام همین تعبیرات را به‌کار می‌برند. وی با اشاره به تعارض نظام سلطه و جبهه استکبار با دین بیان داشت: اختلاف اسلام با کشوری مانند امریکا که خود را کدخدای دهکده جهانی می‌داند ریشه‌ای است زیرا رهبر کبیر انقلاب اسلامی خواهان حاکمیت خداوند به جای حاکمیت آمریکا بر ایران و جهان بود. وی از مسلمان شدن 100 هزار نفر در انگلستان خبر داد و گفت: بخش اعظمی از این افراد را زنان تشکیل می‌دهند. سفیر ایران در واتیکان خاطرنشان کرد: بسیاری از این افراد زن هستند و یکی از دلایلی را که برای تشرف به دین مبین اسلام بیان می‌کنند مسئله حجاب و عفاف است و به همین خاطر سران این کشورها با کوچک‌ترین مظاهر حجاب مقابله می‌کنند زیرا نمی‌خواهند این فریضه الهی در جوامع غربی گسترش یابد. وی به واکنش شخص پاپ نسبت به انقلاب‌های صورت گرفته در منطقه اشاره کرد و افزود: پاپ در مورد کشتار مردم در لیبی موضع‌گیری تندی داشت. ناصری یادآور شد: البته در مسئله بحرین این چنین نبود به همین خاطر ما در دیدارهای خود با پاپ سیاست‌های دوگانه غرب در کشورهای مختلف از جمله بحرین را تبیین کردیم.
ارسال نظر: