آیت‌الله نوری همدانی: موعظه و پند موجب زنده شدن دل‌ها می‌شود

کدخبر: 887794

این مرجع تقلید در درس خارج فقه خود اظهار داشت: پیامبر گرامی اسلام(ص) ارزش‌ها و اصولی را به مردم یاد داد که اینها همان حکمت است و با عمل به مبانی دینی این حکمت حاصل می‌شود

به گزارش خبرگزاری « نسیم»، آیت الله حسین نوری همدانی در جلسه صبح امروز درس خارج فقه خود اظهار کرد: موعظه و پند و نصیحت موجب زنده شدن دل‌ها می‌شود .

وی با اشاره به اینکه انسان‌ها باید دل خود را با حکمت نورانی کنند تاکید کرد:‌در 20 جای قرآن کلمه حکمت به کار رفته است و در قرآن کریم آمده است خداوند به هر کس که او را دوست داشته باشد حکمت عطا می‌کند .

این مرجع تقلید تصریح کرد: پیامبر گرامی اسلام ارزش‌ها و اصول را به مردم یاد داد و اینها همان حکمت است .

وی با اشاره به اینکه پیامبر گرامی اسلام معلم حکمت بودند اظهار کرد: انسان باید به مبانی دینی عمل کند تا به حکمت برسد .

آیت الله نوری همدانی با اشاره به سخنی از علامه طباطبایی گفت: بین ایمان و علم فرق است و تنها دانستن به معنای ایمان نیست، بلکه ایمان گرایش قلبی است که با دانستن توام شود .

ارسال نظر: