عیاری: فیلمساز نباید فکر کند که می‌تواند مخاطب را فریب بدهد

کدخبر: 901806

داور جشنواره فیلم و عکس همراه تهران، گفت: همین که فیلم‌ساز در فیلمش صادق باشد، دروغ را از خودش شروع نکند و از باور او الهام گرفته شده باشد کافی است

به گزارش «نسیم»، کیانوش عیاری، داور جشنواره فیلم و عکس همراه تهران در این باره گفت: فیلم‌سازی با موبایل یک امر خصوصی به نظر می‌رسد. من را یاد اولین تجربه فیلم‌سازی غیرحرفه‌ای خود با دوربین خانوادگی می اندازد. من اولین فیلم خود را در 90 ثانیه به نام انعکاس، با همان دوربینی که وقایع خانوادگی را به تصویر می‌کشید، ساخته ام. برای من فرایند ساخت فیلم با موبایل بسیار مهم و خصوصی است.

عیاری در جواب این سوال که چه استانداردهایی برای داوری فیلم های موبایلی دارد، گفت: بیان معیارهای داوری قبل از داوری آثار، زیاد حرفه‌ای نیست اما از نظر من همین که فیلم‌ساز در فیلمش صادق باشد و دروغ را از خودش شروع نکند و فارغ از این که اثرش رئال یا مستندگونه است، از باور او الهام گرفته شده باشد کافی است. سازنده اثر نباید فکر کند که می‌تواند مخاطب را فریب بدهد.

فیلم های ارسال شده به جشنواره همراه تهران می توانند در قالب مستند، تجربی، داستانی و پویا نمایی باشند و زمان درنظر گرفته شده برای فیلم ها، 3 تا 7 دقیقه است. مهمترین ویژگی آثار ارسالی به جشنواره همراه تهران، ابزار خلق آنهاست. تمامی این آثار می بایست با تلفن همراه خلق شده باشد.

جشنواره فیلم و عکس همراه تهران با موضوع فیلم و عکس های موبایلی، تا 20 مرداد ماه پذیرای آثار است و در شهریورماه 1393 با نمایش آثار منتخب موبایلی برگزار می شود. شرکت در جشنواره از طریق سایت www.tfpf.mobi امکان پذیر است.

ارسال نظر: