آیت‌الله مکارم شیرازی: روحیه ایثار و شهادت در جامعه تقویت شود

کدخبر: 935999

این مرجع تقلید اظهار کرد: اینکه آمریکا و متحدانش مدام از گزینه نظامی سخن می‌گویند ولی جرات اجرای آن را ندارند روحیه جهادی و ایمان محکم رزمندگان اسلام را به رخ می‌کشد

به گزارش خبرنگار «نسیم»، آیت‌ الله ناصر مکارم ‌شیرازی در جمع ‏نخبگان سایبری وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با تاکید بر اینکه در نبرد دشمنان با مسلمانان تعداد نیروها برای برتری ملاک نبوده و نیست اظهار کرد: در طول تاریخ می‌بینیم نیروی نظامی مسلمانان همواره در برابر کفار و دشمنان در جنگ‌هایی مانند احزاب نامتوازن بوده و توکل بر خدا و استقامت و پایداری مسلمانان توانسته عامل موفقیتشان در طول تاریخ باشد.

وی ادامه داد: عقیده مسلمانان به پیروزی چه در صورت پیروزی نظامی و چه در صورت شهادت و هراس نداشتن از کشته شدن در راه خدا دلیلی بر برتری آنها در میادن جنگ علیه کفار و دشمنان است که همین امر لرزه بر بدن دشمنان می‌اندازد.

این مرجع تقلید با تاکید بر اینکه دشمنان اسلام و نظام اسلامی در عصر حاضر نیز از نیروی ایمان و عقیده ملت ایران در هراسند بیان کرد: اینکه آمریکا و متحدانش مدام از گزینه نظامی سخن می‌گویند ولی جرات اجرای آن را ندارند همین امر است، چرا که این موضوع را در هشت سال جنگ تحمیلی نیز تجربه کرده‌اند که نیروهای عراقی که به زور به جبهه آمده بودند از ترس جانشان فرار می‌کردند، ولی در مقابل ‏رزمندگان اسلام حاضر بودند بر روی مین بروند تا راه را برای دیگران باز کنند.

آیت الله مکارم شیرازی با اشاره به وضعیت سربازان آمریکایی در عراق و افغانستان ابراز کرد: امروز می بینیم سربازان آمریکایی در عراق و افغانستان تنها منتظرند که جنگ تمام شود و تعدادی از ‏آنها هم روانی شده‌اند یا خودکشی کرده‌اند.‏

وی با تاکید بر اینکه باید نیروی ایمانی در مردم حفظ و تقویت شود بیان کرد: تنها در ‏این صورت می‌توانیم در مقابل دشمنان بایستیم و هراسی نداشته باشیم هر چند صنایع ‏دفاعی ما هم هر روز پیشرفت می‌کنند و در سایه ایمان به خدا، می‌توانند نقش مهمی در ‏پیروزی ملت ایران داشته باشند.‏

ارسال نظر: