۱۴۰۰ خانواده شهید در موسسه "جهان نصر" سهام دارند

کدخبر: 954145

مدیرعامل موسسه جهان نصر وابسته به ستاد پشتیبانی مهندسی جنگ به «نسیم» گفت: یادواره جهادگران تهرانی همه ساله با هدف بزرگداشت شهدایی برگزار می‌شود

عبدخدایی مدیرعامل شرکت جهان نصر تهران در حاشیه یادواره جهادگران تهرانی به خرنگار «نسیم»، گفت: این شرکت وابسته به ستاد پشتیبانی مهندسی جنگ جهاد هست که بعد از پایان جنگ به فرمان حضرت امام خمینی (ره) توسط بچه های جهاد ایجاد شد.

وی افزود: این شرکت امروزه در زمینه های مختلف سازندگی فعالیت می کند. بخصوص پروژه ای که اخیرا توسط مقام معظم رهبری در راستای اقتصاد مقاومتی و احیای اراضی خوزستان و ایلام هست که احیای 5 هزار هکتار از این اراضی در اختیار شرکت جهان نصر تهران هست.

عبدخدایی ادامه داد: سهام داران این شرکت تعداد 1400 نفر از خانواده های شهدا و ایثارگران هستند و این مراسم یادواره جهادگران تهرانی که 6 آذرماه برگزار شد هرساله به یاد این شهدای بزرگ که نقش بسیار مهمی در حفظ، نگهداری و دفاع از نظام جمهوری اسلامی را داشتند برگزار می شود.

وی تصریح کرد: این مراسم را هم هرساله برگزار می کنیم تا ضمن تجلیل از آنها با الهام گرفتن از آنها بتوانیم راه انها را در راستای حفظ نگهداری نظام جمهوری اسلامی و پیروی از مقام معظم رهبری همچنان دنبال کنیم.

عبدخادیی در پایان گفت: تمامی سود و منافع حاصل از فعالیت های اقتصادی این شرکت برای خانواده های شهدا و ایثارگران می رسد و حتی در جذب نیرو هم دستور کار ما این است که از فرزندان این خانواده های بزرگوار استفاده کنیم.

ارسال نظر: