کارگردان "رمز و راز ملکه": شیوه فیلمسازی من با سیاست جشنواره عمار هماهنگ است

کدخبر: 967975

نقویان به «نسیم» گفت: مخاطب اصلی سینمای کشور خود هنرمندان هستند اما آثار عمار در روستاها هم اکران می‍شوند و مخاطبانش همه مردم‌اند/ دخالت‌های ملکه انگلیس را در "رمز و راز ملکه" تصویر کرده‌ام

مهدی نقویان که با مستند "رمز و راز ملکه" در این دوره از جشنواره عمار شرکت کرده است در گفتگو با «نسیم» در خصوص موضوع اثر خود توضیح داد: این فیلم، مستند آرشیوی گرافیکی درباره زندگی ملکه انگلیس؛ الیزابت دوم است که بیش از پنجاه سال به عنوان ملکه انگلیس شناخته می شود.

*"رمز و راز ملکه" مستندی درباره زندگی ملکه انگلیس

وی ادامه داد: در این مستند در کنار توضیحاتی درباره زندگی ملکه انگلیس به نقش وی در تصمیم گیری های سیاسی و ساختار حکومتی این کشور نیز می پردازیم. ملکه انگلیس برخلاف آنچه معمولا در رسانه ها عنوان می شود که نقش آن تشریفاتی است اتفاقا دخالت های زیادی در حکومت داخلی و تصمیم گیری های خارجی دارد.

*منابع ساخت مستند " رمز و راز ملکه" با ذکر سند ارائه شده‌اند

نقویان افزود: معمولا کشورهای پادشاهی شعار می دهند که خاندان سلطنتی نقشی در سیاست ندارند و نقش آن لزوما تشریفاتی است اما ما با این مستند و با ارائه مستندات تاریخی خلاف این ادعا را ثابت می کنیم. منابع تحقیقیاتی ما در این مستند بر اساس ترجمه های مقالات و کتاب های خارجی است و تمام منابع با ذکر سند عنوان شده اند.

وی گفت: از نخستین دوره برگزاری این جشنواره با آن آشنایی داشته ام و شیوه کار من و مضمون و محتوای آثاری که می سازم با این جشنواره و سیاست های کلی آن هماهنگ است.

*مخاطبان اصلی جریان سینمای کشور ما اهالی هنر و خود هنرمندان هستند

این مستندساز اضافه کرد: قطعا ویژگی مهم جشنواره عمار مردمی بودن آن است. شاید واژه مردمی بخاطر استفاده زیاد، حالت شعاری یا کلیشه ای گرفته باشد اما واقعیت این است که مخاطبان اصلی جریان سینمای کشور ما اهالی هنر و خود هنرمندان هستند اما این موضوع درباره جشنواره عمار صدق نمی کند و آثار راه یافته به این جشنواره در روستاها شهرهای کوچک و مساجد اکران می شوند و مخاطبان آن همه مردم هستند.

ارسال نظر: