آیت الله جوادی آملی: خامخوری و خامفروشی نفت، ضد اقتصاد مقاومتی است و در شان ملت نیست
این مرجع تقلید در پیامی به مراسم افتتاح فاز ۱۲ پارس جنوبی عسلویه با قدردانی از خدمات صنعتگران و مهندسان حوزه نفت، بر اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی در این حوزه تاکید کرد
به گزارش «نسیم»، آیت الله جوادی آملی امروز در پیامی به مراسم افتتاح فاز 12 پارس جنوبی عسلویه با قدردانی از خدمات صنعتگران و مهندسان حوزه نفت ، جریان صنعت نفت را از بزرگترین استوانه های اقتصادی کشور دانست و بر اجرای سیاست های اقتصادی مقاومتی در این حوزه تاکید کرد.
آیت الله جوادی آملی اقتصاد مقاومتی را عامل عزت ، اقتدار و استقلال کشور دانست و گفت: خام خوری و خام فروشی نفت ، ضد اقتصاد مقاومتی است و در شان ملت ایران نیست.
وی این رویه را عامل ویلچری شدن اقتصاد و وابستگی کشور دانست و گفت افزود:اگر ملتی در مسائل اقتصادی به دیگران وابسته باشد ستون فقرات آن شکسته است و قهرا تسلیم خواهد شد.
آیت الله جوادی آملی، آزادی، استقلال و کرامت انسانی را در سایه بی نیازی از غیر دانست و گفت: اگر ملتی نیازمند شد ناچار است که تملق کند و حرف دیگران را بپذیرد.
وی تصریح کرد: صنعت گران، نخبگان و پختگان و اندیشمندان جامعه اسلامی باید برای جلوگیری از خام فروشی در حوزه نفت و تبدیل آن به سرمایه تلاش کنند تا اقتصاد کشور در مقابل تحریم ها و فشارهای دشمنان مقاوم شود.