اذعان رژیم صهیونیستی به شکست فاجعه بار در خان یونس

کدخبر: 2329203

رژیم صهیونیستی از جزئیات تازه‌ای از عملیات شکست خورده نیروهای ویژه خود در شرق خان یونس در اواخر سال گذشته پرده برداشت.

نسیم آنلاین : بامداد دوشنبه ۲۱ آبان سال گذشته شرق خان یونس شاهد یک ماجراجویی کم سابقه و عجیب از سوی ارتش رژیم صهیونیستی بود. در حالی که تیمی از ارتش رژیم صهیونیستی به دنبال نفوذ به داخل نوارغزه بودند؛ با مقاومت و هوشیاری گروه‌های مقاومت مواجه می‌شوند و پس از برجا گذاشتن تلفاتی با کمک نیروی هوایی از منطقه می‌گریزند. صهیونیست‌ها برای از بین بردن تجهیزات جامانده، منطقه را به شدت بمباران کردند که در پی آن تعدادی از نیروهای مقاومت به شهادت رسیده و زخمی شدند. این شکست به سرعت به مسئله‌ای حیاتی برای تل‌آویو تبدیل شد به گونه ای که نتانیاهو با نیمه تمام رها کردن سفر خود به پاریس به سرزمین‌های اشغالی برگشت و جلسه اضطراری کابینه امنیتی خود را برگزار کرد.

این تمام ماجرا نبود و حماس با شلیک موشک به یک اتوبوس حامل نظامیان صهیونیستی در شرق جبالیا دست برتر خود را حفظ کرد. رژیم صهیونیستی در واکنش به اقدام حماس طی یک روز حملات شدیدی به نوارغزه انجام داد. اما در پایان کابینه امنیتی رژیم تصمیم به آتش بس گرفت. اعلام آتش بس از سوی نتانیاهو و سپس پذیرش آن از سوی حماس شکستی دیگر برای تل‌آویو در مقابل مقاومت رقم زد.

رژیم صهیونیستی از جزئیات تازه‌ای از عملیات شکست خورده نیروهای ویژه خود در شرق خان یونس در اواخر سال گذشته پرده برداشت و اذعان کرد که گردان‌های شهید عزالدین قسام شاخه نظامی حماس توانسته در این عملیات به اسناد و تجهیزات نظامی نیروهای اسرائیلی دست یابد.

بر اساس این گزارش، تحقیقات انجام شده از سوی ستاد فرماندهی ارتش رژیم صهیونیستی حاکی از آن است که عملیات ویژه نظامیان صهیونیست به سبب ضعف عملیاتی در آماده‌سازی و اجرا و اشتباهات تاکتیکی، کاملاً با شکست مواجه شده است.

این تحقیقات اشاره می‌کند که گادی آیزنکوت، رئیس وقت ستاد مشترک ارتش و نداف ارگمن، رئیس شاباک زمانی که نیروهای ویژه اسرائیلی در شرق خان یونس شناسایی شدند، در مقر وزارت جنگ بودند و بر عملیات فرار نیروها از غزه نظارت داشتند.

در همین حال، آیزنکوت به کنترل نیروهای قسام بر تجهیزات جنگی نظامیان اسرائیلی اذعان کرده است.

ارسال نظر: