عمان آماده میزبانی برای ایرانی‌هاست

کفاشیان: اگر حمایت دولت و وزارت ورزش باشد به طور حتم کی‌روش در ایران می‌ماند

کدخبر: 2019876

رئیس فدراسیون فوتبال گفت: امیدوارم کارلوس کی‌روش در ایران بماند تا با تیم خوبی که او درست کرده به جام جهانی ۲۰۱۸ صعود کنیم.

به گزارش « نسیم آنلاین »، علی کفاشیان پس از برتری دو بر صفر تیم ملی فوتبال ایران برابر عمان و صعود به مرحله نهایی مقدماتی جام جهانی 2018، گفت: امروز تیم ایران نمایش خوبی برابر میهمان خود ارائه کرد تا صعود مقتدرانه ای به مرحله نهایی مقدماتی جام جهانی داشته باشد.

وی افزود: تیم ایران به طور کامل بر توپ و میدان تسلط داشت و عیدی خوبی به مردام ایران داد و حالا باید به فکر دیدارهای حساس مرحله نهایی باشیم.

کفاشیان در مورد پاداش احتمالی که به کادر فنی و بازیکنان ارائه خواهد شد، تصریح کرد: پاداش خاصی نیست و براساس مصوباتی که داریم به آنان پاداش می دهیم.

رئیس فدراسیون فوتبال ایران در مورد برگزاری نشست با عمانی ها، گفت: رئیس فدراسیون فوتبال عمان اعلام کرد که همکاری لازم را با باشگاه های ایرانی خواهد داشت و میزبانی برای ایرانی‌ها را افتخار دانست.

وی در پایان در مورد احتمال ماندن کی روش در تیم ملی فوتبال ایران، اظهار کرد: اگر حمایت دولت و وزارت ورزش باشد به طور حتم وی در تیم ملی فوتبال ایران می ماند تا ثمره برنامه ریزی و تلاش های صورت گرفته را با صعود به جام جهانی 2018 بگیرد.

ارسال نظر: