قوچان‌نژاد: واقعا ندیدم که چه اتفاقی پس از گلزنی من افتاد/ ورزش باید به دور از این حواشی باشد

کدخبر: 2059558

مهاجم تیم ملی گفت: بعد از گلی که زدم برای خوشحالی به سمت تماشاگران رفتم تا خوشحالی خود را با آن‌ها تقسیم کنم، ولی واقعا ندیدم که چه اتفاقی افتاد چون سرگرم خوشحالی کردن بودم.

به گزارش «نسیم آنلاین»، رضا قوچان‌نژاد در پایان بازی با قطر گفت: بازی خیلی خوبی برای‌مان بود. خدا را بابت کسب این پیروزی، شکر می‌کنم.

او ادامه داد: بعد از گلی که زدم برای خوشحالی به سمت تماشاگران رفتم تا خوشحالی خود را با آن‌ها تقسیم کنم، ولی واقعا ندیدم که چه اتفاقی افتاد چون سرگرم خوشحالی کردن بودم.

وی در خصوص رفتار جواد نکونام مربی تیم ملی که منجر به اخراجش شد، گفت: باز هم می‌گویم متوجه اتفاقات نشدم اما باید بگویم اتفاقاتی که رخ داد قطعا درست نیست. چنین مسائلی در فوتبال نباید رخ بدهد. ورزش باید به دور از این حواشی باشد اما واقعا نفهمیدم چرا بعد از گل من، زمین بازی تا این حد شلوغ شد.

ارسال نظر: