رئیس اداره محیط زیست شهرستان پردیس:

آب آشامیدنی پردیس به هیچ وجه آلوده نیست

کدخبر: 2029724

رئیس اداره محیط زیست شهرستان پردیس اخبار مربوط به آلوده بودن آب اشامیدنی شهرستان پردیس را نادرست خواند و گفت که آب آشامیدنی این منطقه در سلامت کامل به دست مردم می‌رسد.

به گزارش « نسیم آنلاین »، تسنیم نوشت: سید حسن فراهانی درباره سلامت یا آلوده بودن آب آشامیدنی پردیس، گفت: تصفیه خانه، آزمایشکاه‌های معتمد و سم‌شناسی برای این منظور وجود دارد و هیچ دغدغه‌ای بابت آلوده بودن آب آشامیدنی پردیس وجود ندارد.

وی ادامه داد: حتی واحدهای تولیدی و صنعتی منطقه نیز مجهز به سیستم تصفیه فاضلاب شده‌اند و نظارت‌های کامل محیط زیست انجام می‌شود که خبرهای منتشر شده در این زمینه نادرست است.

رئیس اداره محیط زیست شهرستان پردیس خاطر نشان کرد: حتی با توجه به نصب فیلترهای لازم برای آب آشامیدنی شهرستان پردیس، هیچ‌گونه کدورتی در آب مشاهده نمی‌شود و شفافیت به همراه سلامت کامل وجود دارد.

ارسال نظر: