کارشناس سازمان هواشناسی پیش‌بینی کرد:

افزایش نسبی دما در نواحی شمالی و سواحل دریای خزر/ وضعیت هوای تهران در روزهای تاسوعا و عاشورا

کدخبر: 2067564

اصغری گفت: به علت کاهش وزش باد امروز در نواحی شمالی کشور و سواحل دریای خزر، افزایش نسبی دما مواجه خواهیم بود البته از فردا این وضع تغییر می‌کند و بیشتر در مناطق مرکزی مانند اصفهان، یزد، کرمان و شمال شرق فارس به ویژه در ساعات بعدازظهر باید منتظر رشد ابر و وقوع رگبار و رعد و برق همراه با وزش باد باشیم.

به گزارش « نسیم آنلاین »، محمد اصغری افزود: با توجه به ثبات جوی در برخی مناطق مرکزی و جنوبی کشور مانند شهرهای صنعتی عسلویه، آبادان، اصفهان، جاسک و ماهشهر شاهد کاهش کیفیت هوا و غبار محلی خواهیم بود.

وی گفت: به علت کاهش وزش باد امروز در نواحی شمالی کشور و سواحل دریای خزر و افزایش نسبی دما مواجه خواهیم بود البته از فردا این وضع تغییر می کند و بیشتر در مناطق مرکزی کشور مانند اصفهان، یزد، کرمان و شمال شرق فارس به ویژه در ساعات بعدازظهر باید منتظر رشد ابر و وقوع رگبار و رعد و برق همراه با وزش باد باشیم.

اصغری افزود: این وضع به صورت نظام مند از سمت شمال غرب کشور استان‌های گیلان، اردبیل و آذربایجان شرقی و غربی را تحت تاثیر قرار می‌دهد و از عصر دوشنبه شاهد بارش پراکنده باران همراه با وزش باد تا روز چهارشنبه خواهیم بود.

وی در مورد وضعیت هوای استان تهران طی روزهای آینده با اشاره به اطلاعیه سازمان هواشناسی برای روزهای سوگواری تاسوعا و عاشورای حسینی، اظهار کرد: آسمان تهران در روزهای دوشنبه 19 مهر، صاف تا کمی ابری، گاهی وزش باد با حداکثر و حداقل دمای 28 و 18 درجه سانتیگراد و روز سه‌شنبه 20 مهر مصادف با تاسوعای حسینی و همزمان با برگزاری مسابقه تیم ملی فوتبال ایران و کره جنوبی، مشابه روز قبل، صاف تا کمی ابری، گاهی وزش باد با حداکثر و حداقل دمای 27 و 17 درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود، علاوه بر این آسمان تهران در روز چهارشنبه 21 مهر مصادف با عاشورای حسینی، نیمه ابری همراه با وزش باد خواهد بود.

ارسال نظر: